Copilotamos Carlos Sainz i en Peugeot 208 T16 R5 (video)

Jeg har nylig hatt muligheten til å co-pilot Miguel Molina i sin Audi RS 5 DTM i Jarama krets. En spektakulær opplevelse som førstehånds, fra samme operatør, har hastigheten racerbil en lukket krets. Jeg har alltid vinne litt mer respekt for sjåførene når jeg har mulighet til å oppleve noe.

Men jeg fikk i en skråning rallybil, og i den anledning var i teste Peugeot Sport med sin 208 T16 R5. Med den franske bilen, Asturias José Antonio 'Rocket' Suarez deltar i WRC2, og vil debut i Rally Portugal som finner sted denne uken i nord i landet Luso.

I disse testene, som ble holdt på den andre siden av Portugal, nær Faro (i sør), var til stede Carlos Sainz, Peugeot driver i Dakar og mentor Rocket Suarez. Madrid aktivt deltatt i utviklingen av bilen under testen, Foruten å gi råd og veiledning til den unge spanjolen.

Mellom passerer og, Carlos Sainz inviterer oss til å klatre co-drivere på en strekning av land, veldig smal, svært ødelagt, med rekkverk og raviner centimeter bil ... For de som har mye minne, kan du vite at bare vi passerte området der Jari-Matti Latvala ga 17 velt med Ford i Rally Portugal 2009.

En brutal opplevelse, som vi lever i, gir vi deg nå video.

Peugeot 208 T16 R5

Du kan også være interessert

Vi intervjuet Carlos Sainz i testen Peugeot 208 T16 R5 (video)

Intervjuet 'Rocket' Suarez Peugeot driver i WRC2 (video)

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis