Rij-instructeurs kunnen werken op zaterdag en zondag

Rij-instructeurs kunnen werken op zaterdag en zondag

De collectieve overeenkomst bepaalt dat de dag van het onderwijzend personeel Rijscholen zal zijn 35 uur per week, Maandag tot en met vrijdag. Voor de rest van de ploeg, de werkweek zal zijn veertig uur, Ook maandag tot vrijdag.

Zij stelt echter dat het bedrijf ongelijkmatig gedurende het hele jaar 10% van het kunnen verdelen werkdag leerkrachten en niet-onderwijzend personeel, een kennisgeving aan de werknemer zo spoedig mogelijk en in ieder geval, met een minimum van vijf dagen.

"Met behulp van deze uren van onregelmatige verdeling kan zijn het leveren van diensten op zaterdag en zondag"Voegt tekst CAO rijscholen, die afloopt op 31 december, 2014 en werd ondertekend door de Commissie mer werkgevers en vakbonden UGT, CCOO en te gebruiken.

Het bedrijf kan verspreiden gedurende het hele jaar 10% van de dag van haar werknemers, aangezien de inwerkingtreding van de hervorming van de arbeidswetgeving. Voorafgaand aan deze regel, kan het bedrijf beschikken naar eigen goeddunken van een 5% van de dag.

Werkte voor elke zaterdag of zondag, de medewerkers van rijscholen Zij zullen twee dagen rust te hebben. Als zaterdag en zondag is continu werken, zal de werknemer drie werkdagen af ​​te corresponderen.