Volkswagen, in de Verenigde Staten veroordeeld door de Dieselgate

Volkswagen, in de Verenigde Staten veroordeeld door de Dieselgate

de Volkswagen-groep Hij is veroordeeld Verenigde Staten tot drie jaar van het toezicht door een aparte monitor, zoals de betalen een strafrechtelijke boete van 2.800 miljoen voor de behandeling van de zaak van dieselmotoren, die bekend staat als Dieselgate. Tijdens de hoorzitting, de rechter van de federale rechtbank in Detroit, zei dat deze zaak "is zeer ernstig en verontrustend, waarbij een iconische auto bedrijf." Hij voegde toe dat "dit is een Als massale en opzettelijke fraude". In aanvulling op deze boete, zal Volkswagen geconfronteerd met de betaling van 1.500 miljoen dollar de invoer en verkoop in de Verenigde Staten van opgevoerde voertuigen en douanefraude.

De overeenkomst tussen Volkswagen en de Verenigde Staten ministerie van Justitie, die nu bekrachtigd door de rechter, van mening dat de organisatorische toezicht van de vennootschap voor een periode van drie jaar, een maatregel die het mogelijk maakt Volkswagen worden bewaakt en geanalyseerd door een onafhankelijke waarnemer. Sterker nog, tijdens de hoorzitting dat het de bedoeling van de Amerikaanse overheid bevestigd te benoemen voormalig plaatsvervangend procureur-generaal Larry Thompson Country, als een onafhankelijke toezichthouder.

Volgens Volkswagen, zullen ze proberen om samen te werken in de ruimste met Thompson, die zij hebben verwelkomd. Ook zorgen zij ervoor "hebben stappen ondernomen om onze boekhouding te versterken, om de transparantie te verbeteren en een beter bedrijf op te bouwen." Thompson zal een dubbele verantwoordelijkheid hebben. Ten eerste, de evaluatie, toezicht en controle naleving van de afspraken in die periode ondertekend. En ten tweede, waaruit blijkt dat het programma wordt uitgevoerd door Volkswagen in staat om soortgelijke gevallen om software op te sporen en om te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt.

Dieselgate: geschiedenis in de Verenigde Staten

In maart van dit jaar, Volkswagen verklaard schuldig aan drie misdrijf kosten, zoals fraude, obstructie van de rechtsgang en het vervalsen van documenten, na toelaten om illegale software in ongeveer 580.000 voertuigen geïnstalleerd in de VS. Ook is het een overeenkomst met tien staten van de Verenigde Staten in verband bereikt om claims voor het geval Dieselgate, die zouden moeten 157.400.000 dollar (148.400.000 euro) te betalen in Connecticut, Delaware, Maine, Massachusetts, new York, Oregon, Pennsylvania, Rhode Island, Vermont en Washington.

Eveneens in maart ontving hij de goedkeuring door de Environmental Protection Agency het land om 67.000 dieselvoertuigen te verkopen gemonteerd software veranderen uitstoot en zijn gerepareerd. In totaal heeft de Volkswagen Group overeengekomen om rond te betalen 25.000 miljoen in de Verenigde Staten met als doel een einde klachten van eigenaars van voertuigen, milieu-instanties; staat en dealers en tot inkoop van auto's aangeboden bod.

U kunt ook geïnteresseerd

Dieselgate: Volkswagen wint eerste plaats in Spanje

Wanneer de Volkswagen Dieselgate gedood Downsizing

Heeft de Dieselgate van invloed is op de verkoop van de Volkswagen Group?