Jeremy Clarkson: “Wie zou een auto gemaakt door Spanjaarden willen?”

Jeremy Clarkson:

De controversiële 'showman' Jeremy Clarkson, bekend om de hoofdrol in het BBC-programma 'Top Gear', Waarvoor hij werd ontslagen door een houding, in ieder geval is er weinig een voorbeeldige een leugenaar te worden.

-Voor de laatste manoeuvre Clarkson te blijven praten over hem in de media- is geweest uitval Seat na de gelegenheid om de Lion X-perience, een versie van 'off-road' compact met bekende body testen hebben gehad. De auto is niet zo goed in zijn kritiek in de Britse krant 'The Sunday Times'. Wij zouden graag willen weten waarom 'professionele' Waarom houdt niet van de Leeuw, maar wat we hebben gevonden zijn zo weinig gelukkig zinnen als "Wie zou een auto gemaakt door Spanjaarden willen?"Of"Spanjaarden zijn een heleboel mensen die een week geleden werden elkaar steken en koeien schieten".

Onderwijs en goede manieren zijn schitteren door afwezigheid. Bekend zijn zijn beschrijvingen van enkele Japanse auto's, die wordt aangeduid alstumoren gezicht'Niet om de vergeten racistische referenties Hij heeft een paar keer gedaan sinds zijn verslag van het sociale netwerk Twitter.

Als u de media wilt, je doet geweldig.

In Spanje heeft het al een kruis voor velen. Wat ons betreft, kan ook de heer Jeremy Clarkson blijven waar het is: verdronken in zijn eigen ego.

U bent wellicht geïnteresseerd zijn

X-Perience Seat Leon (voor ons niet zo slecht)

X-Perience Seat Leon, video