2.8 CRDI motor voor Chrysler Voyager en Grand Voyager

2.8 CRDI motor voor Chrysler Voyager en Grand Voyager2.8 CRDI motor voor Chrysler Voyager en Grand Voyager2.8 CRDI motor voor Chrysler Voyager en Grand Voyager2.8 CRDI motor voor Chrysler Voyager en Grand Voyager

Stilistische wijzigingen aan het exterieur zijn licht van gewicht, maar ook bestaan. Banden zijn opnieuw ontworpen en opnieuw de zijskirts Voyager. Zo is de visuele aantrekkingskracht van de minivan wordt verbeterd.De Voyager en Grand Voyager vernieuwd bieden mechanische combinatiemogelijkheden. In onze markt assortiment bestaat uit vier motoren: twee benzine- en twee dieselmotoren (met inbegrip van de hiervoor genoemde 2.8 CRDI).

Benzinemotoren zijn 2.4 en 3.3 liter en een vermogen van 150 en 180 CV resp. Enerzijds 2.4 is een 4-cilinder sequentiële multipoint elektronische inspuiting aankondigen van een draaimoment van 21,8 Nm bij 4000 rpm; Bovendien is de 3.3 een koppel van 27,8 mkg bij 4000 rpm, is een 6-cylinder V en ook sequentiële elektronische inspuiting.Dieselmotoren zijn ook twee fietsen. De eerste die we hebben een paar regels gesproken boven -2,8 CRDI-. De andere is een 2.5 CRDI aankondiging 143 pk en een koppel van 34 Nm tussen 1700 en 3000 omwentelingen. Dit mechanisme is al bekend, omdat de rit een aantal Jeep Cherokee's en zelfs de vorige generaties van dezelfde minivan.

Beide minivans (Voyager en Grand Voyager) zijn verkrijgbaar met voorwielaandrijving, maar u kunt vragen de uitvoering met vierwielaandrijving -AWD- is optioneel en kan niet in verband worden gebracht met alle motoren, alleen de meest krachtige. In alle gevallen is de beschikbare doos verandering serie is een vijf-snelheid handleiding behalve 2.8 CRDI, die automatisch vier verhoudingen gekoppeld.Maximumsnelheden Voyager en Grand Voyager 175 km / h (2,4 handgeschakelde); 179 km / h (3,3 automaat); 183 km / h (2,5 Manual CRD) en 182 km / h (2.8 CRD met automatische transmissie).Batterij volgens standaard functies voor beide voertuigen zijn ABS met elektronische remkracht, Isofix systeem. De belangrijkste elementen optioneel parkeerhulp met sensoren achter (standaard op de finish Limited), de bovenste inwendige module met maximaal zes opslagcompartimenten en achterste afneembare temperatuurregeling.