El Corte Ingles en veel auto’s op zoek naar een partner om meer auto’s te verkopen

El Corte Ingles en veel auto's op zoek naar een partner om meer auto's te verkopen

Daarnaast is het bedrijf van plan om te investeren in de reclame ongeveer 300 miljoen peseta's.

Na een jaar werken met El Corte Ingles, zullen veel auto eind 2001 met een omzet van 1.300 voertuigen, ruim onder de 2500 gepland. Natuurlijk is deze prognose was voor een netwerk van 16 centra, die uiteindelijk in 10 is geweest, die zal toevoegen nog eens 2 voor het jaareinde. In 2002, met de verwachte economische boost, zal het openen van centra te versnellen.

Volgens de onderneming bronnen, de vertraging in de uitbreiding van zijn afzet, voor een deel te wijten aan de juridische onzekerheid voor de automotive sector. In 2002 heeft de huidige verkoop-systeem, gebaseerd op het bestaan ​​van de exclusieve dealer netwerken en directe verkoop zal doorgegeven worden multibrand winkels en winkelcentra, evenals andere kanalen zoals internet, wordt ingetrokken etc. Tot nu toe, initiatieven zoals zoveel auto's System dienen slechts als intemediación tussen de koper en de klassieke dealer. Een groot deel van hun bedrijf is de verkoop van ondersteunende diensten zoals verzekeringen, reparaties, enz.

Veel prognoses Auto's door te geven aan het Spaanse bedrijf de verkoop van de belangrijkste auto's geworden. Hope, tot 2003, de omzet meer dan 30.000 auto's. Een gemiddelde dealer verkoopt ongeveer 1.000 voertuigen per jaar.

Als u meer wilt weten over het systeem werkt veel auto's, klik Untitled Document HIER .