Volkswagen Golf R-line pakker Sportsvan, mer sportslighet

Volkswagen Golf R-line pakker SportsvanVolkswagen Golf R-line pakker SportsvanVolkswagen Golf R-line pakker Sportsvan

Frankfurt Motor Show 2015

Vær og synes det. Vi snakker selvsagt en sportslighet prøver å være kjennetegn og selv i så kjent som den MPV-segmentet. Volkswagen er derfor klart at individualisering i moderne biler er i dag trenden, spesielt en som også påvirker dynamisk tilpassing. Linje R-linjen ferdig merket ble allerede fokusert på å møte denne etterspørselen, og det er på tide å utvide med to nye spesifikke pakker for eksteriør og interiør De debuterte i Frankfurt Motor Show.

Med den nye R-line pakke Eksteriør, den Volkswagen Golf Sportsvan Det vil idretten en mye mer aggressiv. Du kan velge uavhengig av interiør pakke, og med det minivan premiere foran en redesignet støtfangere med store luftventiler, ny krom og spesifikke luftutløp R-line design. Den bakre, i mellomtiden, vil kombinere en ny diffuser integrerte utganger krom eksos, baklysene skjult og terskel utvidelser i bilens farge. R-line logo også se på siden.

I mellomtiden, hvis du velger den nye R-line interiørpakke, Volkswagen Golf Sportsvan uthevet hovedsakelig av en eksklusive sportsseter. De er preget av en sentral del i Race stoff pakket med en sideseksjon laget av microfiber San Remo. R-line logo vil også være synlig både i setene, og i døråpninger. Denne pakken vil også omfatte bly-farget dekorative elementer, og gulvmatter, tak, omskifterknappen sport ratt og midt armlenet i kontrast. Pedalene er laget av rustfritt stål, mens systemet vil infotainmentskjermen velkomstmelding "R-Line".

Uavhengig av disse to pakkene, den Volkswagen Golf Sportsvan fortsette å tilby den aktuelle linjen kombinert R-line, inkludert progressiv retningen, tonet (med mørkning 65 prosent), sports suspensjon med kropps utsparing 15 mm og 4 typer Spesifikke forskjellige dekk R-Line-serien: Salvador 17 inches, eller ved 18 inches med design også Salvador, samt Marseille og Serron.