De prijzen voor de nieuwe Infiniti Q50: vanaf 25.200 euro

Infiniti Q50: dit is de nieuwe saloonInfiniti Q50: dit is de nieuwe saloonInfiniti Q50: dit is de nieuwe saloonInfiniti Q50: dit is de nieuwe saloon

dealers Infiniti in Spanje al over de nieuwe Q50 sedan dat op Prijzen beginnen bij 25.200 euro. Deze prijs geldt alleen Als u de financiering van de auto Santander Consumer EFC met een minimum bedrag van 20.000 euro, voor een periode van minimaal 48 maanden en een minimum verblijf van 36 maanden.

De Infiniti Q50 komt op de markt met twee motoren. in Diesel wordt aangeboden met de 2,2-liter motor een vermogen van 170 pk viercilinder directe injectie turbodiesel en, in combinatie met een handgeschakelde transmissie of automatische zes verhoudingen en slechts zeven functies achterwielaandrijving. De tweede variant voorziet de Infiniti Q50 is een Hybrid 364 pk die een combinatie van een V6 benzinemotor en een elektromotor met lithium-ion batterijen, verkocht met automatische transmissie zeven verhoudingen en de optie om achterwiel- of vierwielaandrijving te kiezen.

standaard uitrusting Infiniti Q50 voor Star systeem bevat&stop, intelligente cruise control, controlesysteem bandenspanning, snelheidsbegrenzer systeem hill start, actieve hoofdsteunen, remassistent, elektronische wegrijblokkering, 17-inch wielen, uitlaat dubbele verchroomde, zelfherstellende verf of selector rijmodus. De nieuwe Infinity Q50 rust plus dubbele touch screen in de middenconsole en Direct Adaptive Steering systeem voor de elektronische besturing.

U kunt ook geïnteresseerd

Infiniti Q50. De Japanse sedan vernieuwt

Infiniti Q50, het ontwerp van de nieuwe Infiniti