10 gemodificeerde auto’s meest verbazingwekkende wereld

Voorbereidingen verrassend: de 10 meest spectaculaire auto's tuneadosVoorbereidingen verrassend: de 10 meest spectaculaire auto's tuneadosVoorbereidingen verrassend: de 10 meest spectaculaire auto's tuneadosVoorbereidingen verrassend: de 10 meest spectaculaire auto's tuneados

Blastolene B702, door Randy Grubb voor Blastolene

Blastolene B702, door Randy Grubb voor Blastolene

Als u weet dat Jay Leno en zijn voorliefde voor auto's (extensísimo heeft een garage), weet u dat de Blastolene Het is een van de meest kostbare juwelen. En het is juist dit werk gedaan door de US coach Randy Grubb op een Blastolene B702 die beschikt over een mix van klassieke en futuristische stijl. Op grond van die strak blauwe "Deep Midnight" een lichaam vervaardigd uit aluminium, met een opvallende glazen grill blauwe en kastanjebruine lederen interieur huiden.

Cadillac Coupe "Sophia"Door John D'Agostino

Clean vormen en de achterwielen volledig bedekt door de carrosserie, deze creatie John D'Agostino op een Cadillac Coupe Hij werd genoemd "Sophia" als eerbetoon aan Sophia Loren televisie. Die kleur "wit mint" van buitenaf, zoals u zich kunt voorstellen, verbergt de passagiersruimte wordt ook overgedragen.

Dodge Charger "woedeaanval"Door SpeedKore Performance Group

deze voorbereiding van de "SpeedKore Performance Group" Het is nieuw leven gegeven aan een Dodge Charger 70s... met een bootmotor! Zijn kracht is extreem, 1650 CV, meer dan je zou een auto nodig ook. Naast het lichaam is gemaakt van koolstofvezel, dus het is zeer, zeer licht. Een echte kogel werd hartelijk ontvangen op SEMA 2015, waar hij een award voor beste "muscle-car" offerte ontvangen.

Dodge Deora, door de Alexander Brothers

Dodge Deora, door de Alexander Brothers

Pas op! Als u niet de legendarische weten Dodge Deora, ervoor dat het beeld speelt een truc op jou. Het is een bijzonder pick-up in 1965 gemaakt door de broers Mike en Larry Alexander, door velen beschouwd tuneado de beroemdste auto ooit. Maar pas op, want op het eerste gezicht kun je geloven dat het heeft een enorme neus en je hebt net een achterstand hebben, maar het is andersom. Dit preparaat werd uitgevoerd op een Dodge A100 en had zelfs een replica als speelgoed heet Wheels.

Ice Cream Truck, door Mister Cartoon

Ice Cream Truck, door Mister Cartoon

Ja, het is de ijscowagen, In dit geval Met één druk op celebrity tattoo artist Mister Cartoon, waarvan de verzegeling zichtbaar op de huid van mensen als Beyoncé, Kobe Bryant of drievoudig wereldkampioen Formule 1 Lewis Hamilton. Mister Cartoon heeft hun sprays gevangen en Hij schilderde een ijscowagen 1963, en het resultaat is van zijn "eigen versie van de chocoladefabriek van Willy Wonka," zei de auteur van deze schilderijen.

Old Crow Bellytank door Old Crow Speed ​​Shop

Old Crow Bellytank door Old Crow Speed ​​Shop

gedaan uit een brandstoftank van een gevechtsvliegtuig van de Tweede Wereldoorlog, een Lockheed, Ze zijn geïnstalleerd Ford 1932 engine en een 18-inch afwerking geplant. Flashy, toch? Goed detail hebben de oorspronkelijke kleuren behouden.

Orbitron, door Ed Roth

Orbitron, door Ed Roth

Nee, niet de auto die door Homer Simpson in één van de eerste seizoenen van de populaire tv-serie. deze Orbitron 1964 geretoucheerd door Ed Roth (Who stierf 15 jaar geleden), het heeft een cabine bedekt met een plastic bubble. Het ziet eruit als een dragster auto van de toekomst, met drie flitsende lichten aan de voorkant, een rode kleur, een groene en een blauwe.

Speedster, door Eagle

Speedster, door Eagle

Zeker, het is de meest herkenbare van allemaal: A Jaguar E-Type, maar niet één van beide. Brits bedrijf adelaar Hij tuneando en is terwijl hij zijn unieke stempel op de E-Type voor de afgelopen 30 jaar; Echter, voor deze bijzondere eenheid voor een Amerikaanse klant "een beetje speciaal", duurde het bijna 4000 uur van fabricage en montage.

De Galaxian, op Paradise Road

De Galaxian, op Paradise Road

De zeldzaamste, vermoedelijk, uit deze lijst. de Japanse coach "Paradise Road" volledig getransformeerd één Ford Model T! (Ja, als je verder leest) van 1928 en hij bleef in de gedaante die u ziet in de afbeelding. Kleurrijke lichaam beter om niet te praten, maar erkennen dat je een spectaculaire aspect. U wilt het? Je moet om de schaal uit een miljoen dollar om het in uw garage.

De reactor, Gene Winfield

De reactor, Gene Winfield

Deze merkwaardige creatie genaamd reactor, handmatig door de US coach Gene Winfield, Het werd opgericht lang geleden met als basis Citroen DS. Zeker je hebt op het grote scherm te zien: Hij heeft zijn intrede gedaan in films zoals "Batman", "Mission Impossible" en "Star Trek".

U kunt ook geïnteresseerd

De 10 meest innovatieve prototypes in 2016 naar de toekomst te markeren

De meest spectaculaire prototypes 2015

10 gekste prototypes en vreemde geschiedenis, foto's