Donald Trump “verliest” het Beest, de presidentiële auto

Donald Trump geparkeerd The BeastDonald Trump geparkeerd The BeastDonald Trump geparkeerd The BeastDonald Trump geparkeerd The Beast

Taormina is een kleine Italiaanse stad waarbij voor de komende dagen zal vieren de wereld van de G7-top, een bijeenkomst met betrekking tot de zeven meest geïndustrialiseerde landen in de wereld. Nou, Donald Trump, de President van de Verenigde Staten, kunt u geen gebruik van uw dienstauto (het Beest) dankzij enorme omvang de "schepsel".

En is dat de bijnaam La Bestia Het zal van pas komen om Donald Trump dienstauto. De afmetingen zijn mastodónticas voor de smalle straatjes van de Siciliaanse stad Toarmina. De officiële voertuig, met meer dan 5,50 meter kan niet bewegen lengte- evenals zijn lange colonne auto veiligheid. In feite, volgens de online editie van El Mundo, de enorme omvang van het Beest en al autocolonne die hem vergezellen zijn geweest een ernstig probleem voor de organisatie van het evenement. Ten slotte hebben de Amerikaanse geheime diensten overeengekomen troef en zijn gevolg andere middelen anders dan het beest transport.

Meer dan 10.000 politie, soldaten en krachten van Italiaanse en internationale veiligheid te bewaken deze dagen elke centimeter, elke meter van de smalle straatjes van Taormina. De veiligheid van de hoogste leiders van de planeet op het spel staat.

Donald Trump verliest the BeastCadillac One The Beast: Trump's auto

voor Donald Trump reizen in the Beast, Barack Obama Ook gebruikte hij het in de laatste jaren van zijn presidentiële podium.

The Beast Het is veel meer dan een auto, is een gevorderd "car combat" onder grote kostuum limousine. Het is onderdeel van een ontwikkeling Cadillac luxe sedan en een SUV grote GMC, andere merken die behoren tot General Motors. Het lichaam heeft een speciale afscherming Kogelwerende en veel van de pompen en korteafstandsraketten, met bijzondere gelegeerd constructiestaal, aluminium, titanium en keramiek. De kristallen zijn bijzonder en hebben een dikte van 12 cm.

Te duwen, the Beast maakt gebruik van een Diesel grote cilinderinhoud, namelijk een Duramax reeds gemonteerd ze vele grote SUV's en pick-up Chevrolet en GMC. De prestatie is niet om raketten -de overdreven gewicht te gooien is een grote lastre-, met een topsnelheid van 100 km / h en een gemiddeld brandstofverbruik geschat op 30 l / 100 km. Betreffende banden gemonteerd special RunFlat, dat ze je in staat te rollen over 100 kilometer, zelfs als ze worden doorboord.

de Trump auto Ook het omvat machinegeweren en raketten die The Beast maken authentieke oorlogsmachine. Dat is het niveau van beveiliging dat sommige mensen zeggen dat dit voertuig is in staat om een ​​hypothetische weerstaan ets, zodat in het geval dat gebeurt, de deuren en vensters worden volledig afgesloten en een intelligent systeem zou de zuurstof binnen recyclen.

U kunt ook geïnteresseerd

- Hier is het beest, de officiële auto van Donald Trump

- Trumpchi: de auto die wil de nieuwe Trump rijk te veroveren

- Trump wil meer fabrieken en Amerikaanse auto's in de Verenigde Staten