Ateca Seat: zo zie je ontwerper, Mesonero-Romanos

Ateca Seat: zo zie je ontwerper, Mesonero-Romanos

In termen van design, "de nieuwe Seat Seat Ateca is vooruit, met die Typische lijnen die lijken om een ​​ontwerp te maken van X ", terwijl hij verklaart de directeur van het ontwerp Seat Alejandro Mesonero-Romanos. de Het dient frontale lucht verbinden met een partner we weten in Seat Ibiza en de Seat Leon, terwijl het Zeer SUV achter. belangwekkend kap met relief U op je bord om differentiatie te bereiken van hun broeders, terwijl acute aan de kant lijn die loopt van voor naar Bekijken back Laten we niet vergeten dat deze abrupte daling fineer, de grootste door een fabrikant, ingehuldigd Seat binnen de Volkswagen-groep en dan hebben andere merken van de groep opgenomen, als een wedden op de trappen van cuadradotes wiel -curioso de nieuwe Tiguan Vokswagen hebben ze rond, toen de vorige generatie had meer vierkant, als de nieuwe SUV zit-.

Samen zo gestreefd naar de nieuwe Seat Ateca cache te winnen, en dat aan de zijkant draait om chroom waarin het glasoppervlak, Zoals esthetische brengt dynamiek ingebed in de achteruitkijkspiegel plaat met een diamantgecoate vormen minder dan zijn broer, de Seat Leon. zeer persoonlijk achterzijde, met diamant gecoate lenzen ook manieren en S rugleuning zeer Ateca afzonderlijke denominatie, terwijl het is inbegrepen in de poort en niet in de bumper.

in zijn interieur, hoewel het dashboard is nieuwe-stijl, imago en veel te Seat Leon onthouden -de wiel zodanig dat de de compacto- met bestuurder gerichte middenconsole. eenvoudigweg steeg 12,5 cm hoogte rijstand en, in de woorden van het hoofd van het ontwerp bij Seat, Alejandro Mesonero-Romanos, "We hebben niet gezocht om grote veranderingen aan te brengen, omdat de inrichting van de Seat Leon wil Zitting betekenis kapitaliseren. We hebben voornamelijk gewerkt voor Ateca Seat kleur, op zoek differentiatie, met, bijvoorbeeld, een blauwe of bruine tinten dat het aanbod van de elegantie te verrijken. Er is ook een taak om de scorekaart en de meest geavanceerde en robuuste middenconsole, op zoek naar een soort van 3D-effect en meer te steunen op de chrome" te doen.

Ateca Zitting: buitenontwerp

Praten en exterieur design met Mesonero-Romanos, "terwijl de Seat León brengt een meer vloeiende taal in Ateca Seat, vinden we meer robuustheid rechtste". Hij eindigde het stellen van de chief executive van Seat ontwerp dat u kiest ons uw favoriete auto te bekijken: "Drie back vier zeker, maar de kant is ook ronduit aantrekkelijk. In het zijaanzicht zijn de perfecte proporties, elegant maar robuustheid".

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Wie is het hoofd van Seat ontwerp

Highway en interesse in het ontwerp