Nissan Qashqai og X-Trail Black Edition, limited edition mer utstyr

Nissan Qashqai og X-Trail Black Edition Limited EditionNissan Qashqai og X-Trail Black Edition Limited EditionNissan Qashqai og X-Trail Black Edition Limited EditionNissan Qashqai og X-Trail Black Edition Limited Edition

Nissan Han ønsker å styrke sin posisjon i markedet SUV, hvor det er salgsleder i Spania med 15 prosent markedsandel. Ved denne anledning er det Nissan Qashqai og Nissan X-Trail, den største modellen blant japansk SUV, som innlemmes deres respektive områder av begrenset opplag kalt 'Black Edition'.

Nissan solgte 1360 enheter av denne begrenset serie i Europa, 200 Nissan Qashqai og Nissan X-Trail 100 vil komme til vårt land, representerer to separate stopper. På grunnlag av utstyr finish 'Tekna', den mest komplette tilbud inkludert Nissan, den 'Black Edition' vil komme med premie av 600 euro til 800 euro Qashqai og X-Trail for.

Nissan Qashqai Black Edition

I tillegg til de elementer av utstyr som vi allerede er i finish 'Tekno', Nissan legger som standard sjenerøs teknologisk utstyr om bord og estetiske detaljer karosseri og kupeen. Dermed utenfor, i tillegg til å kunne velge mellom hvit eller svart, kunden vil få en nye sorte legering hjul 19 tommer og spesiell beskyttelse i lav foran og bak. i interiør, Velkommen metallic trimmer de dørterskler med legenden 'Black Edition', den full svart skinninteriør (Beige farge i kombinasjon i X-Trail), i tillegg til en identifikasjonsplate-enhet som er.

Snakker som av utstyr Nissan Qashqai å bringe X-Trail og Black Edition, inkluderte kameraet 360 grader, multimediesystem Nissan Connect med syv-tommers berøringsskjerm med 3D-kart funksjonen nettleser Google Send til bilens bi-LED-lykter, soltak, automatisk parkeringsassistent og 'Intelligent Protection Shield' Nissan. Sistnevnte inkluderer et arsenal av sikkerhets assistenter og drivhjelpemidler som automatisk bremsing i by varsling dødvinkelen detektor tretthet, varsel ufrivillig endre baner, assistent bjelke, etc. .

Nissan Qashqai og X-Trail Black Edition vil være tilgjengelig med 1.6 dCi turbodiesel motor 130 hk, til en pris på 28,295 euro i tilfelle av Qashqai og 31,375 euro i X-Trail, netto etter rabatter som tilbys av det japanske merket i Spania.

Nissan Qashqai og X-Trail Black Edition

Du kan også være interessert

Nissan KICKS: en ny SUV mellom Juke og Qashqai

Nissan Qashqai, Juke og X-Trail 2016, verdiskapning

SUV Spesial: Alt nytt å kjøpe i 2016

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis