De dood van een kind alarm weer in gebruik gesteld Pokémon Ga achter het stuur

De dood van een kind alarm weer in gebruik gesteld Pokémon Ga achter het stuur

Noritake Keita was 9 toen Nobusuke Kawai, 36, werd een vrachtwagen rijden en namen hem vooruit in een zebrapad hem te doden. De oorzaak? Volgens zijn eigen verklaring aan de politie, Ik werd afgeleid spelen Pokémon Ga vanaf uw smartphone. Het incident vond plaats op 26 oktober in Japan, wanneer het kind naar school ging en slechts 200 meter van zijn huis. De bestuurder is klaar om te worden vervolgd voor het plegen van een dergelijke nalatigheid achter het stuur die leidde tot de tragedie. "Er was geen rem merken op de scène," aldus de politie.

Noritake is de eerste minor omgekomen bij een verkeersongeval gekoppeld aan Pokémon GO maar het maakt al drie dodelijke slachtoffers in Japan, de vorige twee vrouwen van 72 en 29, aangezien het spel in juni werd uitgebracht in Japan. De eerste zin van de eerste van deze gevallen is veroordeeld tot 14 maanden in de gevangenis van de bestuurder die verantwoordelijk is voor het ongeval. Keiji Goo, 39, is veroordeeld wegens doodslag door nalatigheid door het spelen van dit spel augmented reality tijdens het rijden zijn busje, waardoor de verontwaardiging van de sterfelijke slachtoffer en een andere vrouw die ernstige verwondingen opgelopen.

Moet ik blokkeren of te sluiten?

Veel ongelukken worden veroorzaakt door koorts GO Pokémon in alle landen en enkele dwangmaatregelen opgelegd om ze te vermijden. De Japanse autoriteiten, net als vele anderen, hebben uitgevaardigde veiligheidsaanbevelingen bij het gebruik van de applicatie, zoals speelplaatsen als gevaarlijke of risicovolle taken worden uitgevoerd.

Nu ouders hebben een petitie Keita gelanceerd: blokkeren video game controller terwijl u achter het stuur om meer doden te voorkomen, zoals gepubliceerd door de Japanse krant Asahi. In augustus van dit jaar brengt Nintendo een update van Pokémon Go voor het vrijwel onmogelijk was om dit soort 'dieren' met de auto of ander vervoermiddel te detecteren. Maar de resultaten, lijkt het erop dat deze maatregel niet volledig effectief. Wat zal de volgende stap zijn?

U kunt ook geïnteresseerd

A 'youtuber' te worden gerapporteerd leidt tot 180 km / h, terwijl het gaan jagen Pokémons

Een nieuw gevaar op de weg: drivers spelen Pokémon Go

Verkeerslichten voor voetgangers op de vloer "verslaafd" aan de mobiele