Lexus CT 200h, een unieke hybride auto

Dus is de Lexus CT 200h, een unieke hybride compactDus is de Lexus CT 200h, een unieke hybride compactDus is de Lexus CT 200h, een unieke hybride compactDus is de Lexus CT 200h, een unieke hybride compact

De bestuurder van de Lexus CT 200h is nu binnen handbereik van de mogelijkheid om de controle hoe u het voertuig te besturen. Je kunt krijgen door middel van selector rijprogramma's gelegen in de middenconsole, die een keuze mogelijk maakt vier modi anders: Normal, Sport, Eco en EV. De eerste maakt het versneller heeft een lineaire respons en progressieve; de tweede, sport, Geeft een directe relatie tussen deze opdracht en de motor; terwijl in Eco deze correspondentie wordt verminderd en ook de climate control aanpast aan de heersende brandstof. in de EV-modus, de CT 200h werkt alleen met elektriciteit en maakt bijvoorbeeld bewegen in een garage zonder dat emissies.

Lexus CT 200h: auto opnemen

de gemengde verbruik goedgekeurd door de Lexus CT 200h is slechts 3,6 l / 100 km in de versie met Eco-aanduiding, aangezien bovenstaande modellen worden geplaatst Executive afwerkingen, of F Sport Luxury, die tussen 3,8 en 4,1 l / 100 km. In ieder geval lijkt dit Lexus hybride altijd onder de compacte auto's die minder markt besteedt.

De verantwoordelijkheid voor de Lexus CT 200h wordt waargenomen een sportonderstel Het is op de snelheid en nauwkeurigheid waarmee commando van de bestuurder worden overgedragen aan de beweging van het voertuig. Daarom, wielen, schorsing of stuurinrichting lading een belangrijke rol in deze taak, die worden versterkt vooral in versies F-Sport. In de laatste bijwerking van het traject, werd de richting gekalibreerd terwijl een dikkere stabilisator aan de achteras verbonden. Chauffeurs die willen inzetten op het versterken van het rijden sensaties, zal het vinden CT 200h F Sport een specifieke afstelling van veren en dempers (Performance Dempers), onder toevoeging van een 17-inch wielen, met de verhoging wendbaarheid.

Lexus CT 200hAan de andere kant, het gedrag van deze hybride Lexus Ook profiteert het van een verhoogde lichaamstemperatuur stijfheid, Door de groei van de puntlassen in het achtergebied, de toepassing van meer meters lijmrups. Nog meer dan 90 verbeteringen zijn bedoeld om te vergroten rijkwaliteit CT 200h, met name het verminderen van het geluidsniveau verhoogd isolatiematerialen.

Lexus CT 200h: technologie voor efficiency

Magie voor de Lexus CT 200h besteden zo weinig is het ook in mechanische configuratie. Het heeft een benzinemotor 1.8L, van viercylinders online, variërend geassocieerd met andere elektrische, met een gecombineerde stroom 136 pk. Verder is er een elektrische machine die starter voor verbrandingsmotoren en hybride batterij opladen. De aandrijflijn is gekoppeld aan een Elektronisch geregelde continu variabele transmissie, een planeetwiel dat de motor met elkaar verbindt en de wielen, werkt de optimale overbrengingsverhouding aan elke situatie. Zijn werking is nu natuurlijker, zodat de emulatie continue variabele, vooral in de fasen waarin de vraag het voortstuwingssysteem meer kracht bij vol gas, genuanceerder. Ze zijn engineering details die de sprong naar brandstofefficiëntie te maken.

Lexus CT 200h a la carte

Interieur Lexus CT 200hde Lexus CT 200h Het omvat nummer acht airbags, waaronder een dual-stage driver en knieën voor dit en co-piloot. Ook wijst hij op de Pre-Collision System (PCS), met de cruise snelheidsregeling met millimetergolfradar, die helpt om een ​​vooraf ingestelde afstand met de voorligger en vermindert de kans op botsingen. De standaarduitrusting van de hoogste afwerking integreert elektrisch verstelbare voorstoelen. Net als de handmatige regeling, zorgen voor een uitgesproken zijdelingse steun.

Bovendien, de Lexus CT 200h en stelt u in staat om te worden aangesloten op de wereld van vandaag. Allemaal binnen handbereik door middel van Lexus Media Weergave, met de roterende aandrijfzijde of Remote Touch, het is altijd verbonden met het optionele navigatiesysteem. De Lexus Media Display heeft een zeven inch scherm. Lexus CT 200h nemen allemaal standaard functies zoals automatische climate control, Bluetooth-connectiviteit voor mobiele telefoons, acht airbags of lichtmetalen velgen. Afhankelijk van de apparatuur, kan de CT 200h ook voorzien van de NAVIBOX navigatiesysteem, dekking voor 48 landen en voice control. Uiteindelijk is de Lexus CT 200h is een hybride compacte auto alleen op de markt van vandaag.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

RC Lexus 300h, de hybride op zoek naar perfectie

Lexus IS 2016: dit is de saloon

Lexus RC F, de nieuwe Australische politie auto