Beste sport moment: P1, laferrari, 918 Spyder …

Best sport ogenblikBest sport ogenblikBest sport ogenblikBest sport ogenblik

McLaren P1 hybride 916 pk

Sinds de eerste berichten over P1, sommige van de hoofden van McLaren Automotive de lat zeer hoog ... bijna kregen in de hemel. "met de nieuwe P1, McLaren Hij wil de beste sportgeschiedenis ontwikkelen". Nou, beetje bij beetje we meer over deze sport alien weten.

McLaren P1

Het spectaculaire ontwerp dat de esthetiek van ruimteschepen van de films grenst is slechts de eerste oproep McLaren P1, want wat er echt toe doet is niet wat voldoet aan de ogen. In de technische genen hebben wij een hybride systeem waarin verschillende elementen samenkomen. eerst een de motor achterin V8 twin 3.8 bijgewerkt en met een maximaal vermogen van 737 pk bij 7500 tpm, terwijl het maximumkoppel dalingen 73,41 MKG 4.000 tpm. Gekoppeld aan motorbenzine, P1 Het bevat een elektromotor van 179 pk dat op bepaalde momenten gebruikte al haar macht ligt om de benzinemotor te ondersteunen door middel van het systeem IPAS (Instant Vermogen Assist System). Op dit moment is de McLaren P1 U kunt een maximaal vermogen van bogen 916 CV, terwijl maximumkoppel van hybridesysteem Het bevindt zich op ongeveer Stratospheric 91.77 MKG.

Met deze geavanceerde hybride technologie, de McLaren P1 Kan bogen op een goede relatie tussen prestaties en brandstofverbruik, met een snelheid begrensd op 350 km / h, acceleratie 0-100 km / h in minder dan drie seconden en een ongelooflijke gemiddelde van minder CO2 200 g / km. Meer over de McLaren P1.

laferrariLaferrari, sneller dan de Enzo

Sport en indrukwekkend alternatief voor de hybride technologie McLaren P1 Hij komt uit de hand van Ferrari. Debuteerde op de 2013 Geneva Motor Show, de nieuwe laferrari markeert een vóór en na in het succesverhaal van de ondertekening van steigerende paard. Aan de voorzijde, silhouet en deuren élitro type of insectoid sommige gecategoriseerd als opvolger van de legendarische Enzo. En het lijkt erop dat deze adviezen zijn meer dan voldoende, als de eerste test circuit, omdat de nieuwe laferrari Hij heeft met succes een terugkeer naar Fioran schakelingof 1 minuut en 20 seconden, met ongeveer 5 seconden sneller dan Enzo en bijna 3 seconden sneller dan de F12 Berlinetta laatste.

In de technische darmen van Ferrari LaFerrai, vinden we een motor Benzine 6.3 V12 800 pk bij 9.250 toeren per minuut, vergezeld van een elektromotor 120 kW (ongeveer 163 pk). Op bepaalde tijden, het totale vermogen van het laferrari hybridesysteem bereikt het buitensporige cijfer 963 CV. In deze hybride systeem is er ook een elektrische generator / motor, die verantwoordelijk is voor verschaffen van energie aan andere hulpelementen die elektriciteit nodig. Meer over laferrari

Porsche 918 Spyder918 Spyder, de voorloper

Trio azen Ferrari, McLaren en Porsche, de 918 Spyder handtekening Stuttgart Het heeft de eer om het voortouw in de ontwikkeling van hybride technologie toegepast op supercars te nemen, de aankondiging van zowel het project en de uiteindelijke productie-auto een paar maanden voor de laferrari en P1.


Hieronder zijn aërodynamische lichaam, de Porsche 918 Spyder verbergt een hybride aandrijving modus serie / parallel gevormd door twee elektromotoren geplaatst in de voor- en de achteras, naast een centrale V8 benzinemotor met een cilinderinhoud 4,6 liter en meer dan 570 pk. Beide elektromotoren elkaar totale vermogen 170 kW (ongeveer 218 pk). Het gecombineerde uitgangssignaal van het hybridesysteem aangegeven overschrijdt 770 CV, terwijl het koppel op bepaalde tijden ook meer dan 750 Nm. Het arsenaal aan afschuifkracht wordt overgebracht op de weg door de bekende automatische dubbele koppeling PDK zeven marsen.

Sporting geloofsbrieven liggen ruim boven aanvankelijk verwacht door ambachtslieden en ingenieurs van de Stuttgart bedrijf. Met de twee-time World Rally Championship, Walter Röhrl geven het beste van zichzelf in de ontwikkeling van 918 Spyder, Deze nieuwe hybride beest in geslaagd om een ​​ronde in de voltooien Nurburgring een ongelooflijke verslag 7 minuten 14 seconden, Hij slaat zelfs de tijd dat hij in zijn tijd een van de mythen bereikte Porsche, de Carrera GT, waarvan meer dan 20 kilometer van deze route toerde in 07:32. Meer over de Porsche 918 Spyder.

Honda NSXHonda NSX, Ferrari terug Japanese

Nemen om kalenderjaar: 2015. Volgens de officiële informatie van Honda, zal dit het jaar van de commerciële debuut van de nieuwe zijn Honda NSX XXI eeuw.

Een van de belangrijkste vernieuwingen van Honda NSX is de integratie van nieuwe hybride sport-AWD-systeem dat is de afkorting SH-AWD (Of woorden Engels Super Handling All Wheel Drive). In deze technologie centraal staan ​​één V6 nieuwe benzinemotor met variabele kleptiming VTEC, directe injectie, centraal geplaatste en werkt op de achterwielen. Aan de andere kant vinden we twee elektromotoren verbonden met de voorwielen. Zij zijn verantwoordelijk voor het beheer van de rotatiesnelheid van elk wiel in een bocht, verhogen of verlagen, afhankelijk van de omstandigheden van elk wiel grip. Om al het vermogen en koppel over te dragen, heeft de Honda Group een nieuw ontwikkeld automatische dubbele koppeling. Hiernaast wordt gekoppeld aan een ander kleine elektrische motor. In feite is dit systeem SH-AWD Het wordt getest door Honda in verschillende prototypes die gebaseerd zijn van een akkoord met de Amerikaanse specificaties. In deze prototypes, automatische dubbele koppeling zeven snelheden en de verbrandingsmotor een V6, in dit geval met een cilinderinhoud van 3,5 liter.

Met betrekking tot de voordelen, want nu officieel hebben ze niet geavanceerde data, maar de verwachting is dat de definitieve specificaties zijn uitstekend. Sommige Internet geruchtenmolen durft een gezamenlijke capaciteit van alle aan te kondigen Hybride systeem 406 CV, met acceleratie 0-100 km / h in minder dan vijf seconden. Echter, het is meer dan waarschijnlijk dat deze voorlopige gegevens aanzienlijk in de komende maanden zal verbeteren, het bereiken van voordelen voor de hoogte van de laferrari, P1 en 918 Spyder. Meer over de Honda NSX

SRT Viper 20132013 SRT Viper, de 'cowboy' American

Over de vijver te landen in het land van cowboys en cowboys. de nieuwe SRT Viper 2013 Het is misschien wel de meest indrukwekkende Amerikaanse sporten productietijd, niet te vergeten, natuurlijk, andere legendarische namen zoals de Ford Mustang Shelby GT500 of Chevrolet Camaro.

evolutie SRT Viper 2013 -en het is niet verbonden als zodanig appellation handtekening Dodge- radicaal in vele delen. Niet alleen springt uit haar vernieuwde en aantrekkelijk design, maar ook een aantal aspecten van de bouw en de mechanische ingewanden. De kap, dak en kofferdeksel zijn van koolstofvezel, terwijl de deuren zijn van aluminium. Mechanisch, de SRT Viper 2013 gaat verder met de klassieke 'recept' van het vorige model, met behulp van een Stratospheric V10 atmosferische grote verplaatsing. Specifiek is deze sport bevat een drijfmiddel gasolina 8.4 V10 649 pk en 82.86 Nm koppel, dit echt geweldig ding om een ​​mechanisch hart laatste wat hij niet zijn toevlucht te zijn te sterk voeden. SRT Viper meer over 2013.