ABC Driver i vinter

Det er fire forskjellige størrelser av disse tilfellene.En hylse med en elastisk, passer dekket.Kjeder, strammere bedre.Spikes Spider og kalte Centrax.

muligens, kjettinger være din beste allierte i å overvinne disse vanskelighetene. Men det er ikke alltid lett å sette kjedene.Regissøren av trafikk, Pere Navarro, erkjente ikke lenge siden at "satt kjettinger ved lave temperaturer, iskrem og i visse tilfeller det koster mye, det er ikke så enkelt."Derfor vil vi gi deg akselerert kurs hvordan du installerer dem, hva du kjøper og hvordan du vedlikeholde dem. Som et bilde er verdt tusen ord, ikke gå glipp video Vi tilbyr langs disse linjene. Vi forteller deg trinn for trinn hvordan du skal handle.

ABC Driver i vinterABC Driver i vinter
Se v årse videoer
ABC Driver i vinter
ABC Driver i vinter
  • Hvordan sette kjedene?
ABC Driver i vinter
ABC Driver i vinterABC Driver i vinter
-Øv hjemme for å lære å montere dem raskt.
- Alltid bære en tung hansker for å holde hendene kjøle deg også.
- Du må bruke når det snør.
- - De skal alltid plasseres i drivaksel. kjøretøy AWD ledningen på forakselen.
- Hvis det lett snø, det er bedre å gå for mindre reist områder av veien: det, vil kjedene grep bedre. Når mer, sirkulere vi følgende merker innen andre biler.
- Den maksimale hastigheten som kan flytte kjedene er 50 km / t.
- De vil bli demontert når snøen forsvinner. Etter bruk, må de vasket med varmt vann og tørk for å unngå rustdannelse.
Husk at strenger er den eneste løsningen som sikrer mobilitet på snø. Den "spray" som er sprayet på -den dekkjetting betegnet Væsker bare gi en midlertidig adhesjon og, selv om de kan være nyttig i et nødssituasjon. Videre er bruken ikke tillatt på den åpne veien.
Flere typer kjeder og prisen kan variere fra 20 til 300 euro. Den enkleste er de som ikke tar spenning, men det er verdt oss med noen som har denne enheten: de er ikke mye dyrere og vil unngå oss måtte stoppe for å stramme når vi begynner å skyte dem. Dessuten forblir de fokuserte og redusere vibrasjoner.
ABC Driver i vinterABC Driver i vinter
se videoerse video
ABC Driver i vinter
ABC Driver i vinter
  • Ulike kjeden systemer
ABC Driver i vinter
ABC Driver i vinterABC Driver i vinter
Som de har en diamant-formet tegning De tilbyr en "ekstra" sikkerhet, fordi dekket alltid finne lenker som å trå. Noen av dem har isbryter ringer i det sentrale området. De er dyrere, men også er mer egnet for intensiv bruk.Blant de mest moderne enheter kalles Spikes Spider og Centrax. Begge er like: en ramme laget av motstandsdyktig materiale som strekker seg langs dekkbanen. Hovedforskjellen mellom de to modellene er at førstnevnte krever forutgående installasjon, mens den andre, no. Begge gir et utmerket resultat, selv om de er klumpete og tar opp mye plass i bagasjerommet. Prisen er rundt 300 euro, avhengig av størrelsen dekket.Når du kjøper dem, se på tiltak av dekk for å kjøpe en kjede som støtter dem. Du vet at disse dataene er skrevet på sidene av hjulene. Du vil også være i din bruksanvisning. Vanligvis i kjeder bokser en liste over tiltak som er nyttige vises.Total, et godt råd når du kjøper dem er å evaluere bruken at vi vil gi dem. Hvis vi skal bruke på daglig basis, for eksempel til arbeid, er det bedre å velge en god kvalitet, selv om de er dyrere. I stedet for å få oss ut av problemer kan tjene nesten enhver streng.
Bare trykke det spanske markedet kaller stoff kjeder. Selskapet produserer norske AutoSock og er en enkel slire med en elastisk, det passer dekket i løpet av sekunder.Stoffet som består ikke skli på snø eller is og dens skapere sier de er like effektivt som tradisjonell. I tillegg fokuserer de alene på rattet, ikke veie, kan vaskes og lagres hvor som helst.

Foreløpig de koster mellom 90 og 100 euro, en pris som kan virke høy hvis vi ikke vil bruke dem mye. Men lite bevandret når sjåførene setter kjedene vil glemme prisen bare for å se hvor enkelt det er å plassere denne norske "oppfinnelse".

Fabric kjeder selges i fire forskjellige størrelser: 54, 58, 62 og 66. Det er ønskelig å vite, fordi denne nummereringen ikke samsvarer med typiske enumerations produsenter av metallkjeder. Når du kjøper dem, ser på instruksjonene som er trykt på posen. I dem kan du finne ut hva som er den størrelsen du trenger bilen din. Så kunne vi vet, kan bare alle veldig lett jord, slik som Suzuki Jimny bære. Produsenten anbefaler ikke noen annen 4x4 på listen over modeller som kan montere.

Når circulemos kjedene vil prøve å øke sikkerheten avstand og ikke overvinne en hastighet på 40 km / t, fordi hvis vi trenger å stoppe, vil bremselengden økes.Etter å ha gått de første få meter er det hensiktsmessig stramme kjeden, fordi med bevegelsen har vært i stand til å miste litt spenning. Når du ikke vil ha, fortsetter vi å demontere, fordi misbruk forringer fortau og ubehagelig kjøring fordi de produserer støy og vibrasjon.til start Vi bruker det samme mønsteret som vises for isen, dvs. på det andre hastighet og vil prøve å sette inn et høyere gir som tillater oss motoren. til ned en port eller en skråning uttalt forsøke å hjelpe motorbremsen ved hjelp nedre tannhjul.Loven krever plassering av kjettinger eller andre godkjente glidebeskyttelsesinnretninger på minst ett hjul på hver side av kjøretøyet, eller bruk spesielle dekk (kontakt eller spiker).