Foto’s van de beste Chevrolet Camaro in de geschiedenis

Foto's van de beste Chevrolet Camaro in de geschiedenisFoto's van de beste Chevrolet Camaro in de geschiedenisFoto's van de beste Chevrolet Camaro in de geschiedenisFoto's van de beste Chevrolet Camaro in de geschiedenis

Liefhebbers van muscle cars en voor te bereiden om het te verwelkomen zesde generatie Chevrolet Camaro. Handtekening strikje heeft een emotionele hulde aan een van zijn vlaggenschip modellen met het monster op het kleine eiland Belle Isle Park in Detroit een aantal van de meest traditionele Camaro.

In deze tentoonstelling, voldoen aan een aantal van de eenheden Camaro van de officiële historische collectie van General Motors noemde -het GM Heritage Collection-, plus een aantal andere eenheden van particuliere en anonieme verzamelaars. Een van de grote juwelen is de Camaro VIN # 100001, de eerste van de geheel met de hand vervaardigd in de eerste oplage van 49 stuks geassembleerd in Norwood fabriek in Ohio medio 1966. Ook missen afspraak met de geschiedenis dat sommige eenheden van de Camaro waren dienstwagen Pace Car (Zoals de Safety Car wij kennen in Europa) van de legendarische etmaalrace Indianapolis 500.

Als u wilt Amerikaanse auto's, Als je van pure esthetische kracht op het asfalt die altijd de mythe is overgebracht Chevrolet Camaro, Wij nodigen u uit om te genieten van de uitgebreide fotogalerij die we hebben voorbereid. Wat heb je liever?