Wat is de beste winterband?

De beste winterbandDe beste winterbandDe beste winterbandDe beste winterband

Test winterbanden dit jaar laat ons een prachtige beelden verpakt in een fascinerende Sonic universum van mechanische artefacten. Maar nee, we hebben niet gekomen om Noord-Finland gewoon genieten van het rijden. Dit is meer dan alle analyseren: de mogelijkheid om tractie, van vertraging, de directionele controle en het evenwicht van de behandeling van zeven winterbanden. later Voordelen aquaplaning ze hebben ook een belangrijke rol. Wat we willen is bedekt met een zo breed mogelijke marge op sneeuw, nat en droog.

De eerste taak van de zeven winterbanden maatregel 245/40 R18 V Het is onder controle gehouden in het ijs velden, en de best mogelijke manier, 360 pk Audi TT RS Plus.

De hoge volgzaamheid transmissie Quattro TT versnelling van 20 tot 50 km / h bloot zwakke band. Hoewel de verschillen zijn erg klein sprinten in de sneeuw, trends in sterke en zwakke punten aan het licht komen.

Na alle testen, de band Michelin Test overwinning overtuigend neemt, want het houdt op droge baan de extreem hoge niveau dat al toppunten heeft gegeven op sneeuw en in de natte. In de snelle verandering van rijstrook TT RS geschoeid met Michelin blijft zeer stabiel. De eland test zou gemakkelijk passeren, maar het zoogdier die naam geeft aan dit typisch geprefereerde uitwijkmanoeuvre, gezond verstand, verborgen gehouden in de Finse bossen.

* MICHELIN* CONTINENTAL* DUNLOP* PIRELLI* GOODYEAR* FALKEN* TOYO924 € *

784 € *

768 € *

780 € *

716 € *

584 € *

508 € *

Sneeuw handling (maximaal 100 Punt)

93

91

95

88

85

76

86

nat wegdek (Maximum punt 100)

93

88

87

92

87

84

72

Dry handling (Maximum punt 70)

68

68

64

66

60

63

58

EINDEVALUATIE (Maximum punt 270)

254

247

246

246

232

210

216


* De prijzen voor vier banden. Bronnen: popgom.com/octimex.es/neumáticos-online.es.

Tire modellen en conclusies:

MICHELIN ALPIN PA4 PILOT

Zeer goede prestaties in tractie en remmen op sneeuw, precieze rijgedrag en veilig, goede eigenschappen in de natte, beperkingen op de prestaties op aquaplaning.


CONTINENTAL CONTI WINTER CONTACT TS 830 P

Gedrag balans van de motor in alle disciplines, goede waarden bij het remmen, goede stabiliteit en droog precisie.


DUNLOP
SP Winter Sport 4D

Uitstekende grip niveau en de harmonische prestaties van het rijden op sneeuw, goede deceleratiewaarden droge aquaplaning gedrag gemiddeld.


PIRELLI WINTER SOTTOZERO III

Grote remwaarden in droge en natte, evenwichtige rijgedrag, stabiel bij hoge snelheid, lichte sneeuw traction beperkingen.

GOODYEAR ULTRAGRIP 8 PERFORMANCE

neiging om veilig rijden, een goede tractie op sneeuw, remmen waarden onderstuur gemiddeld.


FALKEN HS 449 Eurowinter

Spectaculaire aquaplaning gedrag, nauwkeurige rijgevoel nat, droog compartamiento goed, matig voordelen in ruil voor steun en remmen op nat en sneeuw.

TOYO Snowprox S 953

Zeer goede prestaties in aquaplaning, goede tractie op sneeuw, met name in arme remmen nat variabele gedrag op natte baan.