Best Cars 2018 begint: Kies de beste auto en win een Citroen C3

Best Cars 2018 begint: Kies de beste auto en win een Citroen C3

Het heeft niet minder dan een kwart eeuw, onze Grupo Editorial, Motorpress Iberische, onafgebroken viert zijn Europese macrosurvey Best Cars. Het doel is weet wat uw smaak en favoriete auto's zijn door de verschillende publicaties die de Groep twaalf landen Motorpress heeft verspreid in Europa en in andere markten zoals Brazilië, Mexico en China. Met elke enquête, kunnen we autonoom weten Wat is de beoordeling van de verschillende modellen en attributen die te geven aan elke fabrikant. Waarom is het zo belangrijk om uw deelname te hebben.

BEST CARS 2018: Neemt HIER

In zo'n belangrijke kwestie als deze, Hun Silver Jubilee!, 2018 Best Cars lijst heeft 385 modellen, zeven meer dan vorig jaar, verdeeld in elf categorieën. Vorig jaar verraste ons Ik had een dramatische toename ervaren SUV categorie, verdeeld op zijn beurt naar de Compact en Large. Nou, in deze editie van de lijst van deze modellen is terug gegroeid, iets wat anders is niet verwonderlijk als je bedenkt dat meer dan 30% van de auto's worden momenteel verkocht in Europa behoren tot dit segment.

Om deel te nemen in de poll Best Cars 2018, je moet correct invullen van de coupon die in de maanden oktober en november in tijdschriften Highway, Auto, Auto en de snelweg Actual wordt gestoken en stuur het per post. U kunt ook stemmen www.best-car.eu/autopista het invoeren van de pagina, met behulp van deze code share vervat in coupon. Een andere manier om VIA is direct ONLINE betrokken (ENTER HIER).

Onder de deelgenoten in deze stemming, twee zullen C3 opgesteld. De eerste is een 100 C3 HDI Blauw Oranje Vermogen Kleur Shine met zwart dak en 17 "wielen. De andere eenheid is een C3 Pure Tech 82 Feel Green Almond versierd met het plafond blanco, uitgerust met een browser en 16-inch wielen, onder anderen.

alle Best Cars 2018 informatie en wedstrijd, in www.best-cars.es.

BEST CARS 2018: Neemt HIER