Jeep Wrangler 2018: første gjenskapelser av den nye SUV

Jeep Wrangler 2018, så forestille seg sine fansJeep Wrangler 2018, så forestille seg sine fansJeep Wrangler 2018, så forestille seg sine fansJeep Wrangler 2018, så forestille seg sine fans

Vi gleder oss til å vite hvordan å være en av de mest klassiske scenariet modeller og det viser. Begge allerede delt på Internett første bildene av hva som vil være to-dørs versjon den jeep Wrangler, etter en jakt legendariske spion bilder kupert terreng med kamuflasje.

Lite vil endre utseendet på Jeep Wrangler eller i det minste, så tenk forfatterne av disse avslapnings som har hengt på J.L. Wrangler Forums, hvor de mest entusiastiske av denne modellen møtes for å diskutere de siste nyhetene relatert til SUV.

I bildene kan vi se at Spesial LED-teknologi tar sentrum scene i frontlykter og bak grupper og grillen har blitt redesignet.

Jeep Wrangler, som er kjent

Bildene av rekreasjons laget av fans av denne modellen ser bra ut, men hva vi egentlig ønsker er å se hva den endelige modellen. For å gjøre dette, vil vi måtte vente til LA Auto Show å bekrefte hva som vil bli hans siste opptreden.

Det de har klart det, er at Jeep Wrangler tilbudet ikke endres, så vil tilby en rekke versjoner med to og fire-dørs og cabriolet tak, som vil romme Rubicon, kalt Sport eller Unlimited. Hvis du ønsker å få en, vil firedørs produksjons ikke begynne før i november og de to dørene er ikke forventet å gå inn i samlebåndet til neste februar.

Du kan også være interessert i:

Brutal! Og en vertikal vegg lav Jeep Wrangler (video)

Jeep Wrangler Rubicon Recon: Lenge leve den sanne 4x4

Den dagen vi temme Jeep Wrangler (den virkelige historien)