Iniesta, de nieuwste toevoeging aan Nissan: Wat zijn uw auto?

Andrés Iniesta, die het elektrische bereik NissanAndrés Iniesta, die het elektrische bereik NissanAndrés Iniesta, die het elektrische bereik NissanAndrés Iniesta, die het elektrische bereik Nissan

Het bereik van de elektrische auto's Nissan en hij heeft ambassadeur. Andrés Iniesta, FC Barcelona-speler is gekozen als het imago van zijn modellen Nissan Leaf en Nissan e-NV200.

De beslissing van de Japanners hebben gerechtvaardigd door de waarden van respect, de prestaties en inzet voor de speler, iets wat hij deelt met elektrische auto's die Nissan heeft in de markt.

Bovendien, er rekening mee dat Iniesta begon in de template zijn huidige voetbalteam nummer 24, een getal dat overeenkomt met de capaciteit van de batterij die het had Nissan Leaf voor de upgrade tegen het einde van 2015, waarin deze capaciteit steeg tot 30 kWh, hetzelfde gebeurd met hun autonomie, die uitgroeide tot 250 kilometer (voorheen 200 km).

Aangezien het merk benadrukken ook zijn inzet voor het programma 'nu ja'Initiatief dat we willen mensen aanmoedigen om meer over elektrische mobiliteit en het bereik van de auto's van dit type aandrijving dat Nissan heeft vertrouwen. Met dit initiatief, de kopers van een van 'zero emission' deze auto's kan de auto te kopen en probeer het voor 3 maanden voordat hij de uiteindelijke eigenaar, met 14 dagen per jaar van een auto met verbrandingsmotor (bv om een ​​tijdige reis) en de mogelijke installatie van een te maken laadstation gratis bij de klant thuis.

U kunt ook geïnteresseerd

De top 10 elektrische auto's te kopen

Nissan Qashqai, 10 jaar na de SUV op de markt