Citroën lanceert een speciale aanbieding voor internetgebruikers in hun voertuigen

Citroën lanceert een speciale aanbieding voor internetgebruikers in hun voertuigen

Wie geïnteresseerd is zal moeten toegang krijgen tot de pagina www.eurocasion.citroen.es en het invullen van een vragenlijst, die het voertuig dat u wilt (uit die worden aangeboden) en de dealer waar ze willen de verkoop moeten aangeven, te selecteren uit de lijst die wordt weergegeven op het web is geformaliseerd.

Het verzenden van de vragenlijst, welke bank of credit card gegevens niet te vragen, het genereren van een coupon die voor Internet-gebruikers via e-mail wordt verzonden. Deze kaart zal de naam van de persoon die het kentekenbewijs daarvan is gereserveerd, de vervaldatum van deze reserve (twee werkdagen) en de bevestiging dat u de aankoop op de gekozen dealer kan voltooien bevatten. Eenmaal op het punt van reservering geselecteerd, kan de gebruiker bekijken en testen van de auto vóór de aankoop.

deze "e-promotie" Het beïnvloedt 88 voertuigen minder dan 45.000 km en een maximum leeftijd van twee jaar. De geschatte levertijd is een maand en de prijs is inclusief BTW, overdracht, gemeentelijke belastingen en Europese Garantie 6, 12 of 24 maanden, afhankelijk van de auto. Alle verwelkomde dit aanbod auto's zijn gecertificeerd door een extern bedrijf, welke test waarbij voertuigen moesten 98 kwaliteitsnormen te overwinnen heeft uitgevoerd.

Afgelopen februari, de Spaanse dochteronderneming van Citroen begonnen met het aanbieden van speciale prijzen voor internetgebruikers via haar website www.citroen.es . Sindsdien en tot oktober vorig jaar, 3.400 voertuigen volledig assortiment van personenauto's waren gloednieuw markt onder één van deze aanbiedingen. Tijdens deze maand, de "e-promotie" Nieuwe auto beïnvloedt Xsara, Xsara, Evasion en C-5 modellen. Daarnaast kan de gebruiker de productie van een C-5 Custom Break, die bijzondere economische omstandigheden heeft en zal binnen een maand te laten bezorgen.