Wanneer kunnen we overgaan op 130 km / h op de snelweg?

Wanneer kunnen we overgaan op 130 km / h op de snelweg?

Circulation verordening is een voorschriften aan de Traffic Act, doorgegeven mei 2014 gehechte, Ik moet een reeks maatregelen uit te voeren. tekst, opgesteld door het directoraat-generaal van Verkeer goedkeuring is gepland voor november 2014, maar is in de tijd vertraagd vanwege de vele meerwaarden zullen realiseren door de Raad van State.

Eén van de problemen die de regeling werd ingevoerd is de nieuwe maximumsnelheid op autosnelwegen en autowegen 130 km / h in sommige delen. Evenmin kan het toepassen van de maximale daalsnelheid bedoeld DGT toe te passen in de stedelijke gebieden, tot 30 km / h. ook op secundaire wegen wilden ze een maximum snelheid van 90 km / h te stellen, in plaats van 100 km / h nu.

Ook het sprak vorig jaar make alcohol en drugs controles om voetgangers bij een verkeersongeval of inbreuk zoals cross onnodig. Dit is een maatregel, volgens de DGT, registreren tot 370 voetgangers sterfgevallen, waarvan meer dan de helft had niveaus van alcohol of drugs in het bloed.

Eén maatregel goedgekeurd

Evenmin heeft zij in werking is getreden helm wet in de stad voor fietsers onder de 16 en dat is momenteel alleen verplicht op intercity wegen.

Volgens María Seguí, directeur van Traffic, de regeling is klaar voor goedkeuring bij de overheid acht, maar de waarheid is dat, voor nu, het enige punt dat zelf is goedgekeurd dwingt kinderen tot 1,35 meter hoog te rijden op de achterbank van de auto, en het in werking op 30 september ingevoerd.

U kunt ook geïnteresseerd

-Nieuwe Wet Traffic

-Nieuwe limiet van 130 km / h: dus we zullen worden beboet

-Kinderen in de auto: de nieuwe wet