Tyren, den ‘Lamborghini’ håndverker spansk

Taurus, håndverk sport'made in Spain'Taurus, håndverk sport'made in Spain'Taurus, håndverk sport'made in Spain'Taurus, håndverk sport'made in Spain'

Taurus Det kan skryte av å være en av de håndverker bilprodusenter 'Made in Spain'. basert på Valladolid, merket av 'spanske okser' ble født tidlig i 2010: Med fullt spanske hovedstaden takket være lidenskapelige entreprenører biler i samarbeid med en liten britisk produsent. Så et prosjekt som fortsetter frem til i dag dukket opp som to idretter med egen label i landet vårt: Tauro V8 Spider og Tauro V8 Coupé.

To juveler på hjul skapt så helt håndlaget, med eksterne leverandører (Tauro sier de fleste er spansk), hvor sportslighet, den luksus, den oppmerksomhet på detaljer, den edle materialer og, generelt, kvalitet forme idretter med foran motoren og bakre driv. Og, selvfølgelig, i små opplag, slik at hver modell er unik. Noe som også bidrar til flere tilpasningsmuligheter, for både utvendig og innvendig fargene til teksturer: for det indre vi kan møte karbonfiber, lær, Alcan, aluminium, ...).

Tauro V8 Spider

Først kom Tauro V8 Spider som, som du kan forestille deg, Mount V8-motor. Og ikke en V8 noen, men en av intet mer og intet mindre enn 6.2 liter 'Small Block' av forskyvning og General Motors opprinnelse. Både Spider og den lukkede versjonen -Dette siste Coupé basert på descapotable-, denne enorme mekaniske utvikler 440 hk effekt ved 6200 rpm og 59,7 mkg dreiemoment ved 4400 rpm. ikke ubetydelig tall, som kan økes til 480 hk og 65,7 MKG på vakt Phase1 valgfri forberedelse, og selv 530 hk og 67.6 MKG i 'Fase 2'.

Standard, er motoren forbundet med en manuell girkasse 'Tremec' sekstrinns, men eventuelt kan du velge en sekstrinns automatgir, General Motors også opprinnelsesland. Overføringen av kraft og dreiemomentet når bakhjulene gjennom en differensialsperre. Sportsånd, som du kan se, er helgenen og tegnet av Taurus. Og hvis du ikke tror, ​​se på databladet og bilder fra vårt omfattende galleri.

Tauro V8 Spider

Spesifikasjoner: Tauro Tauro V8 Spider og Coupe V8

- motor: V8 'Small Block', 6162 cc, 440 hk, 59,7 mkg dreiemoment.

- Maksimal hastighet: 295 km / t (310 km / t i Coupé)

- Akselerasjon 0-100 km / t: 4,0 sekunder.

- Dimensjoner (lengde / bredde / høyde / akselavstand): 4,42 / 1,90 / 1,22 / 2,41 meter.

- suspensjoner: foran og bak uavhengig; 3 valgfri måte justerbare dempere.

- adresse: hydraulisk kraft.

- bremser: perforert fremre 360 ​​mm, 335 mm perforert bak.

- dekk: Michelin Super Sport 245/40 R19 foran, 275/35 R20 bak.

Tauro V8 Spider

Du kan også være interessert

Utility og urban 'gjort i' Spania

Kompakt og salonger 'gjort i' Spania

Helligdommen av de glemte bilene (bilder og video)

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis