Autoverde 4×4 woestijn met kinderen

Autoverde 4x4 woestijn met kinderen

Degenen die verantwoordelijk zijn voor de publicatie legt uit dat sinds de lancering, het voorstel was een succes, omdat de 25 beschikbare zetels werden gevuld op dezelfde dag dat de inschrijving geopend.

De reis, die begon in Tanger naar het zuiden te nemen en bereiken de grens met Algerije, heeft niet alleen gediend om Spaanse kinderen weten hoe de woestijn en hoe mensen wonen. We wilden ook een klein korreltje zand voor kinderen die er wonen te bieden. Zo, dank zij de medewerking van Coca-Cola, de 25 TT Expedition 4x4 vrachtwagen geladen met schoolspullen voor distributie in de scholen van de dorpen meest ontoegankelijke toegetreden tot de tour.Tijdens de reis werden 2.000 rugzakken verdeeld waarbinnen er een geval met potlood, gum en puntenslijper, notebook, kleurpotloden, pen en twee klein speelgoed zonder batterijen was. Bovendien wordt de trekker 10 borden met vlakgom, krijt 500, 250 bekers en 200 voetballen vervoerd. Alle dat zal worden gedoneerd aan scholen in de dorpen.

Opgemerkt dient te worden dat deze reis mogelijk gemaakt door de sponsoring van Hyundai Spanje, Coca-Cola en RACE. Ze namen deel aan 91 mensen, van wie er 32 werden kinderen tussen 5 en 14 jaar.