Dus autodeelaanbieder, een alternatieve mobiliteit voor de stad functies

Autodelen voor particulierenAutodelen voor particulierenAutodelen voor particulierenAutodelen voor particulieren

Autodelen is een auto huren voor tijdelijk gebruik, of minuten, uren of dagen, door particuliere bedrijven die verantwoordelijk zijn voor zijn gelanceerd ter beschikking stellen aan klanten een wagenpark. Een van de voordelen is dat in de huurprijs ze zijn opgenomen alle kosten Het verband met het hebben van een auto, zoals verzekeringen, onderhoud en benzine. Kortom, de gebruiker alleen maar zorgen te maken over de keuze van het type auto, boeken en gebruik maken van de tijd die je nodig hebt.

Autodelen kent vele varianten, bijvoorbeeld, autodelen autodelen bedrijfsversie, dat wil zeggen ter beschikking stellen van een vloot van bedrijfswagens als mobiliteitsoplossing voor hun werknemers. In dit verband, autodelen is een zeer gunstige oplossing en vooral efficiënt als het bijdraagt ​​aan bevorderen meer duurzame mobiliteit in steden.

Hoe te deelauto ter gebruiker

meestal autodelen is gericht op de mobiliteit in steden, want met hem is om het aantal voertuigen dat circuleert in het centrum van de stad te verminderen minimaliseren impact op het milieu met een lager verbruik van energie en grondstoffen. En terwijl het openbaar vervoer ook deze functie uitvoert, soms hebben we geen andere keuze dan om een ​​auto te gebruiken. Daarnaast is de autodelen is meestal vrij goedkoop.

In Spanje werken ze meerdere ondernemingen van autodelen. Respiro, Bluemove, Avancar en Car2go, onder anderen. Ongeacht of compenseert voor autodelen of gebruik maken van uw eigen auto, de bedoeling is om u te informeren over wat Zij worden aangeboden door deze bedrijven en dus in staat om hun eigen conclusies elke trekking.

Bluemove, Madrid autodelen bedrijf

Een gemeenschappelijk kenmerk met autodeelaanbieder bedrijven is de parkeerplaats. Meestal zijn de auto wordt verzameld in één van de vele parkeerplaatsen beschikbaar voor Bluemove, en keerde terug in het. echter, Bluemove lanceerde de One Way dienst die het mogelijk maakt de gebruiker om een ​​auto te huren voor de uren voor reizen van no return, dat wil zeggen dat al heeft geen enkele verplichting om terug te keren naar het punt van oorsprong, maar ze kunnen laten staan ​​op de straat. Natuurlijk, als je laat het in een gecontroleerde parkeerzone (SER) is de corresponderende ticket te zetten. One Way is gericht op een professioneel publiek, omdat het schema om gebruik te maken van deze dienst zijn van maandag te maken tot en met vrijdag 10-17 uur en is beperkt tot de ring M-30 Madrid.

De vloot van auto's beschikbaar in Bluemove is heel breed: groot, klein, familie, bestelauto's, hybride en elektrische. prijsbepaling, U kunt een auto huren voor 2 euro per uur en vervolgens 0,25 euro kilometer, afhankelijk van het type voertuig. U kunt het voertuig te boeken via het internet, mobiele applicatie of telefoon. Voor toegang tot de auto zal een klant kaart nodig Bluemove die je krijgt wanneer je je registreert als gebruiker. Sleutels van de auto in de vondst, en als je hebt om bij te tanken in het handschoenenkastje is een kaart te betalen voor tanken. Bluemove heeft verschillende huurprijzen: Welkom, maandelijks, jaarlijks of Zero. Overleg op haar website de beste komen als je gebruikt je gaat doen.

Bluemove

Respiro, vrije kilometers

De vloot van de voertuigen beschikbaar zijn in Respiro is ingedeeld in categorieën: Economisch, flexibel en transport, qua motoren geen diesel, benzine, hybride en elektrisch. De werking is vergelijkbaar met de rest. Gewoon registreren, krijgen lidkaart dat geeft je toegang tot de auto, behouden ons het model dat u nodig hebt via het web of mobiele applicatie en ga naar de juiste parkeerplaats voor de auto. Het heeft een totaal van 93 parkeerplaatsen.

prijsbepaling, U kunt een auto huren voor 2 euro per uur. De eerste 20 kilometer van elk boek zijn gratis, behalve het basistarief. Respijt partner voor een vergoeding, afhankelijk van het gekozen tarief moet worden betaald. Op haar website accounts met een prijs simulator die zal van pas komen voor het kiezen van de snelheid die het beste past bij uw behoeften.

Respirto

Elektrische auto verhuur

Als wat jij interessant vindt is de eigenaar van een elektrisch voertuig U kunt dit doen in Car2go. Het is het enige bedrijf dat een vloot van 100% elektrische heeft. Maar de voordelen gaan verder. Door voertuigen "nulemissie" Ze kunnen in de SER Zone geparkeerd worden zonder dat ticket en je kunt ze overal vinden. Door middel van een applicatie, je de dichtstbijzijnde auto, reserveringen, gebruik het en laat het waar je wilt, zolang het binnen de perimeter van de M-30 Madrid. Car2go kosten 0,19 euro per minuut.

U kunt ook geïnteresseerd

-Car2go hoe de dienst werkt Madrid

-Autodelen One Way van Bluemove

-Electric leiden de stedelijke mobiliteit in 10 jaar