Toyota Tacoma, en ekte cowboy

Toyota Tacoma, en ekte cowboyToyota Tacoma, en ekte cowboyToyota Tacoma, en ekte cowboyToyota Tacoma, en ekte cowboy

Kanskje navnet Tacoma ikke fortelle denne siden av Atlanterhavet mye, men USA er kongen av pick-up mellomstore, den Bestselgere i de siste 10 årene. Og en del, forresten, en kategori som har rapportert mer enn 7 millioner enheter solgt til den japanske produsenten siden 1964. klar over viktigheten og modell, og søker sin revitalisering, Toyota har brukt Detroit vis å avsløre en nytt tredje generasjons med definitivt ser nærmere på kravene til nye og yngre amerikansk kunde.

Den nye Toyota Tacoma født og til å bli mer kraftfull og effektiv enn noensinne. I sin utvikling de inngår nå nye høyfast stål å øke sin stivhet og nye hot stempling prosessen som også har redusert sin vekt. den Suspensjonen har blitt revidert slå til justere tilsvarende og gi en mer komfortabel og raffinert idiot uten å miste sin styrke, mens De har lagt mer isolasjon og en ny akustisk frontrute til også redusere dens lydstyrke på.

Mekanisk, skjer den nye Toyota Tacoma å være drevet av en motor 4 sylindret 2,7 liter, godt for helt nye 3,5 V6 Atkinson syklus med direkte innsprøytning D-4S merkevare. Begge motorer, bensin, kombinert med en 6-trinns automatisk girkasse, selv om V6 kan også bestilles med en ny manuell 6-trinns endring også.

Den nye Toyota Tacoma er tilgjengelig i 4x2 og 4x4, og opp til 5 forskjellige utførelser hver med sin egen personlighet: Work-klar SR, Iconic SR5, Limited og de mer eventyrlystne Athletic TRD Sport og TRD Off Road. systemet Multi-terrain Select Det betyr at føreren kan velge mellom ulike bruksmåter for å reise gjennom stein, leire eller sand, bakre differensialsperre, systemet gjennomgå kontroll (En slags treg cruise control felt som allerede utstyrer Land Cruiser) eller serie alltid en GoPro kamera plassert ved siden av speilet på innsiden for å registrere de opplevelser, vil de være en del av mer målrettet utstyr for å sirkulere ut av asfalt.

Som for design, den nye Toyota Tacoma idrett en ny sekskantet grille tatt fra sin overordnede bror Tundra, design nytt hjul som strekker seg fra 16 til 18 inches, nye lys LED dagtid eller en ny bakluke med integrert for å forbedre aerodynamisk spoiler. Blant det nye utstyret fremhever også et nytt fast dekke for å skjule boksen, smart nøkkel, skinnstoler, soltak, bizone, sentral styring berøringsskjermen eller blind.