Whiplash na een auto-ongeluk: en kan niet voor de gek houden

Whiplash na een auto-ongeluk: en kan niet voor de gek houden

Volgens de derde Fraude Barometer Autoverzekering, Hotline, sinds 2009 de autoverzekering fraude is vermenigvuldigd met 3,5, maar het is waar dat begint om een ​​verandering in de trend, aangezien de intentie om verzekeringen te bedriegen is bijna gehalveerd, van 8 miljoen automobilisten zouden proberen tot 4,7 miljoen euro.

Als we ons richten op fraude letsels (alleen goed voor 4,5 procent van fraude zijn de duurste, maar als compensatie), een minderheid zijn als gevolg van ziekte of letsel voorafgaand aan het ongeval, terwijl de rest simulaties of onwaar verslechteringen om echte schade, met Whiplash als de meest voorkomende geval.

Maar nu dingen zullen veranderen. Sinds vorig 1 januari in werking getreden in ons land de nieuwe schaal van Verkeersongevallen, wat neerkomt op een verandering in de manier van beoordelen en objectiveren bepaalde soorten schade. Als we praten over de meest voorkomende, de whiplash gering tot nu toe was het erg moeilijk in te schatten. Het nieuwe artikel 135 Baremo gewijd aan compensatie voor kleine verwondingen en de wervelkolom onder andere verduidelijkingen stelt dat "het vervolg als gevolg van een kleine whiplash alleen gecompenseerd als er een sluitend medisch rapport certificeert zijn bestaan ​​na de periode van tijdelijke letsel. " Geen breuken en deze schade werd vastgesteld op basis van de patiënt pijn, die vaak van beschuldigd zonder reden. Hij legt Mario Arnaldo, directeur van European Automobile Associates (AEA), "is het duidelijk dat er mensen zijn die willen om vals te spelen, maar soms is deze misleiding is het resultaat van frustratie is verzekerd denken dat een type van de dekking in heeft uw niet zeker toen. Ze zijn nog steeds onduidelijk redacties van veel beleid, die niet goed wordt uitgelegd wat de polis dekt. Progress moet dus worden gesteld dat het beleid transparanter te maken. " "De nieuwe schaal, Arnaldo vertelt ons, het is eerlijke, minder stijf. En het is meer beperkend voor de inzameling van kleine verwondingen door te eisen dat medisch rapport gevallen van whiplash. Je moet de manifestatie van pijn Whiplash objectiveren. ons en dan gewoon vertellen de patiënt dat het doet heel veel pijn.

Wat is Whiplash?

de whiplash een verwonding die primair optreedt door hyperextensie van de hals bij een botsing van achteren. de whiplash schadevergoeding meestal het beweegt tussen de 3.000 en 6.000 euro gemiddeld, en hangt vooral af van de intensiteit ervan en de genezing tijd is verschillend afhankelijk van het verschijnen van verschillende personen gewond verkeersongeval. Vorig jaar werden de milde soort een totaal van 3.031.160 slachtoffers gaf mij met een kostprijs van bijna vier miljoen euro.

Whiplash Type 1

Het bestaat uit de onderste gedeelte van de weefsels, Microscopische behoud van de structurele integriteit. De pijn is gering of afwezig zijn op het eerste. In later of de dag uren, kan je minder oedeem, geen noemenswaardige verschijnen.

Whiplash type 2

Het is een matige rek weefsels, gedeeltelijk scheuren zonder enige scheiding. Het begin van de symptomen is onmiddellijk, met matige pijn. Oedeem en zwelling kan ernstige binnen 24 uur, maar niet indicatief voor de ernst van het letsel.

Whiplash Type 3

ernstige strekken breuk en scheiding van weefsels. Symptomatische begin is onmiddellijk, soms waargenomen geluid van weefsel scheuren. Pijnintensiteit dan niet ernstig zijn. Er is een zwelling in het gebied, met een piek op de vierde dag, met verkleuring eigen bloed extravasatie. Herstel is over het algemeen goed na 3-6 maanden, maar het is niet altijd volledig in alle gevallen. Het kan enige structurele instabiliteit veroorzaken. Laesies slechts in type 3 weefsels significant gewijzigd in fibrose of littekenvorming reactie.

U kunt ook geïnteresseerd

Whiplash, het ernstig letsel verkeersongevallen

Ik moest een persoon te helpen in een auto-ongeluk en zag mislukkingen