Tesla en zijn systeem van autonome rijden op verdenking

Tesla en zijn systeem van autonome rijden op verdenking

De Amerikaanse advocatenkantoor Hagens Berman, die claimt dat het een van de meest "succesvolle" winnen geschillen in de automotive sector, Hij heeft de alarmbel: Tesla bedriegt haar klanten met de Autopilot systeem 2 om te adverteren functies die echt niet voldoen. Eye, omdat de vraag is ernstig en heeft op haar website een formulier geplaatst bij Tesla eigenaren van voertuigen die zijn opgelicht te werven.

onderbenutte systemen

Fraude is van de software die de autonome aandrijfsysteem begeleidt; Volgens de advocaten, Tesla is nog niet opgenomen in hun voertuigen, dus je kunt niet de geadverteerde wedstrijd krijgen de Autopilot 2, die acht camera's twaalf ultrasone sensoren, radar, Enhanced Autopilot (EAP) en mag zijn Full Self-Driving (FSD).

Bovendien, volgens de verklaringen van vertegenwoordigers van Hagens Berman, "Autopilot 2 moet ook veiligheidssystemen, zoals automatische noodstop, Collision Warning, uitgevoerd in lane en controle actieve snelheid, maar deze functies zijn niet beschikbaar, zelfs al zijn ze zich in auto's met automatische piloot 1 " .

daarom het advocatenkantoor moedigt aTesla tot het bedrag van haar autonome aandrijfsysteem terugbetalen ter waarde van 10.000 dollar aan klanten die het van oktober 2016 gekocht.

U kunt ook geïnteresseerd

Zijn er kortingen op auto verzekering voor zelfstandigen? Tesla is al gebeurt

Hoe maak je een Tesla elektrische auto te kopen in Spanje?

Tesla "all inclusive": levensverzekeringen voor de eigenaar en de auto