2015 verkiezingen, die burgers en we in het verkeer en de auto te bieden

2015 verkiezingen, die burgers en we in het verkeer en de auto te bieden

De nieuwe partijen ook voorstellen voor chauffeurs. We vertellen u wat de belofte van de verkiezingsprogramma's van de burgers en bestuurders kunnen.

Naast de klassiekers, PP en PSOE, anderen nieuwe politieke partijen Zij komen, volgens enquêtes, Zij zullen een sterke vertegenwoordiging in de algemene verkiezingen hebben 20 december burgers kunnen. Hoe zou dit van invloed op drivers die aankomen in een eventuele regering? We analyseren de verkiezingsprogramma van beide partijen op de aspecten van de verkeersveiligheid en mobiliteit.

Burgers Verkiezingen Programma 2015

Verkeersveiligheid, voorgesteld het stimuleren van coördinatie tussen de verschillende overheidsdiensten in deze kwestie. ook verkeerseducatie en bijscholing en voorlichting aan respect voor de regels campagnes te versterken met name preventie van rijden onder invloed van psychotrope stoffen en / of alcohol. Evenals het risico van roekeloos rijden snelheid en wat ze misschien wel de wegomstandigheden.

Daarnaast is het ook overwogen verhoogde flitslocaties op de plaatsen van hoge ongeval de netwerk snelwegen Staat ten behoeve van de effectieve veiligheid van de weggebruikers.

Betreffende infrastructuur, pikt de verkiezingsprogramma Burgers speciale aandacht voor de nationale wegen optredens verzadigd of gedeelten met ongevallen. Ook prioritering in eliminatie van "black spots" en verkeersveiligheid audits.

Het omvat ook de ontwikkeling van een plan de automobielindustrie vanaf bevorderen of nulemissie, bevordering hybride voertuig en elektrische, zowel individueel als in het vervoer van personen en goederen.

Fiscale gedeelte geeft verwijdering of vervanging van motorrijtuigenbelasting, (Wegenbelasting) en Belasting op bepaalde vervoermiddelen. Ze kunnen worden vervangen door een nieuwe belasting basis van het milieu, afhankelijk van de uitstoot van kooldioxide en geharmoniseerd door het hele land. In het programma zeggen dat zijn idee "is niet alleen milieu-inning van de belastingen: in tegenstelling tot andere partijen we willen niet meer te verhogen door VRT, maar in een meer efficiënte belonen consumenten is plegen milieuvriendelijke het kopen van auto's die minder vervuiling uitstoten. "

We VERKIEZINGEN 2015

Het programma dat we voor te stellen, met betrekking tot de verkeersveiligheid en infrastructuur ", het minimaliseren van het risico van ongevallen op het wegennet en de aanpassing van het signaleren van informatie, voorwaarden en wegomstandigheden. Analyseer de drie factoren die van invloed ongevallen: de gevaren van de weg, kenmerken van de auto en de bestuurder, om acties om de risico's van ongelukken te beperken ontwerpen ". de geleidelijke afschaffing van de zogenaamde "black spots" of "zwarte secties", waarvoor het is verzameld "in eerste instantie zal worden gemarkeerd en in de toekomst zullen we geleidelijk af te schaffen."

We kunnen de oprichting van de "groene belasting" die overwegen ontmoedigt het gebruik van vervuilende energiebronnen en het gebruik van hernieuwbare stimuleren, en rijd de convergentie van de Spaanse milieu belastingdruk (1,6 procent van het BBP) aan het EU-gemiddelde (2,4 procent van het BBP). Ook een hervorming van de belastingen op olie en herziening van de bestaande fiscale voordelen en de gelijkschakeling van de belastingtarieven voor benzine en diesel. Hervorming van de belasting voertuig volgens de vervuilende kenmerken. studie vergoedingen voor het gebruik van bepaalde infrastructuur belastingen en congestie in bepaalde steden het openbaar vervoer aan te moedigen. Fietsen als basis voor een duurzame stedelijke mobiliteit.

U kunt ook geïnteresseerd

- 2015 verkiezingen, belooft de PSOE in het verkeer en auto

- 2015 verkiezingen, de PP biedt autoverkeer

- De ideale kandidaat voor minister-president auto