Knight Rider, og andre klassikere

Knight Rider: Pontiac Firebird Trans AMLag A: GMC Vandura G-1500 (1983)Lag A: Chevrolet Corvette C4Batman (1960): Lincoln Futura

Etter å ha snakket biler av dagens TV-serien, kan vi ikke ignorere den mest mytiske. Fordi det er KITT umulig å glemme, svart og rød van lag Ferrari Testarossa eller hvit Sonny Crockett av Miami Vice. Med dem har vi vokst og vi er overrasket over å forlate kanalen når vi fanget i en vekkelse. Dan like mangelspesialeffekter eller forslitte skript og minimalt behandlet. De vil alltid være i våre hjerter.

En svart superbil taler, kjører alene, har følelser og er i stand til å fly gjennom luften. Er det noe bedre? KITT, kjent somKnight Rider'Knight Rider i Spania eller i USA Det var bilen som drømte alle barn.

Selv om det er i dag en av de mest legendariske biler i bilhistorie, i stand til å bli auksjonert av hundretusener av dollar, Pontiac Firebird Trans Am, med en motor V8 310 hk og produsert 1973-1076, Han var ikke særlig vellykket. Bare i produksjon i tre år, den amerikanske industrien avviste det i slutten av 70 'gamle'. Allerede på 80-tallet, Glen A. Larson valgte Motors donert til sammen fire enheter Firebird Trans Am å gjøre det til KITT og General. Resten er historie.

Svart med en rød stripe og uslitelig. Så var van der Hannibal, Phoenix, MA Baracus Murdoc og hans eventyr løp. En bombproof, skyteepisoder og sammenstøt, denne serien av 80-tallet gjort kjent i GMC vandura G-1500 1983. Og han foreviget for livet. Valget av denne van av produsentene var ikke tilfeldig, hadde noen premium elementer som din soltak. I tillegg har det forlatt rommet for syv passasjerer og ble drevet av en motor 5,7 liter V8 og 150 hk.

Det må også nevne den fantas Chevrolet Corvette C4 1984 Eiendom dandy serie: Phoenix. Den flirt av de søte leiesoldater holdt dette rart i garasjen hans, en sport som så langt som design er bekymret, virket det forut for sin tid og, interessant, også hadde en motor 5,7 liters V8 selv 205 CV.

Mens det har vært Ferrari Testarossa Sonny white Crockett som har gått inn i historien, i første og andre sesong denne glamorøse politiet førte en annen Ferrari: A Spyder Daytona 365 1972 GTS i svart farge. Eller så virket det, fordi det var faktisk en replika på en Corvette C3 1980 Beryl McBune spesialist arbeid. Suksessen i serien gjort berømt Enzo Ferrari forfalskning og fordømte McBune, så dette Daytona Spyder var trekkes ut fra serien. Til gjengjeld Ferrari donert egen serien to nye enheter Testarossa Ferrari (1986) som, i motsetning til det kjente, var malt hvit. Ideen var Enzo Ferrari selv: hvit var mye bedre for de sorte nattscener. Han slo full.

Sunbeam Tiger 1965 Series I åtte sylinder V 4.2l 164 hki nyinnspillingen av serien i 2008, filmen stjernegalleri Steve Carell, ble brukt igjen

Vi snakker ikke om Tim Burton Batman, eller Tank Christopher Nolan saga. Før alt dette, var det en serien på 70-tallet med Batman i tights og 'mage' som han ble ledsaget av en slik legendarisk som spektakulære mount. Historien om den første Batmobilen er full av romantikk.

Denne modellen tonet ned for å være den DC superhelt bilen var faktisk en Lincoln Futura. Det var en prototype designet av Bill Smith bestilt av Lincoln og Mercury. Med ett aspekt av romfartøy, vedtatt av stilen på 60-tallet, dukket han i flere automotive prøver uten den forventede suksess. Endelig, dette enkelt enhet Han var i ferd med å ende opp i en søppelplass men den store George Barris -kjent for å designe bilen av Ghostbusters, de nevnte KITT eller Delorean fra Tilbake til fremtids Han kjøpte den for to dollar og slått den inn Batmobilen.

Selv om verden ikke hadde likte utformingen av Smith, Barris virket perfekt: 90 prosent av komponentene i Futura forble i bilen av Batman, som han lagt et lag med maling og noen detaljer som flaggermusvinger på baksiden. I dag er denne relikvien verdsatt til to millioner euro.

Mr. Bean bil1000 Leyland Mini MK IVBritish Motor Holdings998 cc firesylindret og 39 CV

- serie biler