rijden onder winterse omstandigheden

rijden onder winterse omstandigheden

Zorg ervoor dat je denkt dat je zou weten te ontsnappen een stormloop op sneeuw of ijs, maar ... weet je zeker dat je weet precies wat te doen te allen tijde?

Volgens een studie van de snelweg, een derde van de bestuurders Ze weten niet hoe te reageren rijden in ongunstige weersomstandigheden. Voert de test die we hieronder voor te stellen en uit te vinden als je deel uitmaakt van dat percentage.

1. Op een blad van ijs, low speed Hoe moeten we handelen als we een onverwachte wending om een ​​obstakel te vermijden?


2. omcirkelen met de vijf zitplaatsen bezet en koude buitenlucht milieu Wat is de beste manier om beslaan van een bril te voorkomen?


3. Welke banden heb je meer kans om fenomeen optreden "aquaplaning"?


4. Onder een niet al te dikke mist of hevige regen Wanneer zal nodig zijn om de mistachterlichten gebruiken?


5. Indien een curve in het omgaan met regen, we hebben gemerkt dat de auto schuift de vooras -subviraje- Hoe moeten we handelen om het herstel van het juiste pad te vergemakkelijken?


6. Onder zware sneeuw voertuigen voor ons hebben een "spoorvorming" in de sneeuw zich op het weg Hoe moeten we handelen?


7. gaat een steile helling sneeuw vonden we dat ondanks hard remmen en handelen de ABS snelheid van het voertuig geleidelijk toeneemt Wat kunnen we doen om ons tegen te houden?


8. Hoe moet men handelen na het lijden van een aquaplaning?


9. Welke druk moet rijden in de sneeuw?


10. Als we rijden een voorwiel aangedreven auto op nat asfalt zonder de stabiliteit en het adres van een bocht gaat slippen de achterzijde -sobreviraje- Hoe moeten we handelen?


11. Rijden langs een besneeuwde weg met een vrij uniforme dikte we een brug over een waterloop die gebogen is ook Welke voorzorgsmaatregelen moet nemen we benaderd?


12. Rijden langs een besneeuwde weg zonder dat de kettingen op een steile helling bereiken we Hoe moeten we handelen?


13. Als je moet ketens Waar moeten ze geplaatst worden?


14. Circulerende in een zeer dikke mist Hoe moeten we handelen?


15. Circulerende in de regen in een voertuig zonder ABS we onze lane achterhouden zonder voldoende ruimte om te stoppen Wat kunnen we doen?


- Scherp je auto
- Controle van de auto op het ijs
- Rijden op sneeuw
- Kettingen
- Tire contact
- Rijden in de regen