De Range Rover SUV ervoor zorgen dat u de 5 sterren bij de Euro NCAP veiligheid krijgen

Zorgen voor Range Rover, en heeft van 5 sterren EuroNCAPZorgen voor Range Rover, en heeft van 5 sterren EuroNCAPZorgen voor Range Rover, en heeft van 5 sterren EuroNCAPZorgen voor Range Rover, en heeft van 5 sterren EuroNCAP

Na het passeren van "laboratorium" van crashtests euro NCAP, de Zorg voor Range Rover Hij heeft verkregen van de vijf sterren als erkenning voor zijn goede werk op het gebied van veiligheid. In de SUV heeft de bescherming van de volwassenen boven de rest gemarkeerd, maar zowel de bescherming van het kind en de voetgangers en security assistenten hebben grote aantekeningen gemaakt.

De hoogste score van de nieuwe Range Rover is verkregen zorgen voor de bescherming van volwassenen (93 procent) na de poppen gebruikt alleen schade, behalve in zeer gelokaliseerde onderdelen zoals de borst van de achterpassagiers. Zelfs knieën gered shock, ondanks het ontbreken van specifieke airbags.

Wat betreft de bescherming van het kind (85 procent), de Range Rover Zorg ervoor dat u kan worden toegeschreven aan Het heeft slechts Isofix systeem aan de achterzijde buitenste zitplaatsen. Echter, de bescherming in deze plaatsen is zeer hoog en kan zeker zijn van een reis met kinderen het monteren van een kinderzitje in dergelijke plaatsen.

Zorgen shock

Opvallend in het voetgangersgebied bescherming en veiligheid te helpen

Ten aanzien van de voetgangers (74 procent), het overgrote deel van de motorkap van de nieuwe SUV land Rover is veilig of zeer veilig wordt getroffen, ook al is dit niet actief is, en de slechtste gebieden voor de kant sierlijsten en het beperken van de voorruit. Bovendien, voorkomt misbruik in de meeste gevallen een snelheid van 40 km / h en vermindert tot 60 km / h.

Tot slot, met betrekking tot de veiligheidsassistenten (72 procent), Zorg ervoor dat de Range Rover uit noodstop actief bij snelheden tot 85 km / h en het vermijden van ongevallen tot 60 km / h, heeft het optische en akoestische waarschuwing veiligheidsgordels op alle zitplaatsen en voegt ook diverse controles systemen zoals snelheid of verandering van rijstrook assistent.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

SUV revelatie van het jaar: Veiling, XC60, Stelvio, 3008, C-HR, Ateca ...

Zorg voor Rover Range: probeer de nieuwe SUV die een tijdperk markeert!

Zorgen voor Range Rover met de nieuwe benzinemotor 300 pk