Ford Kuga: 5 grunner til å kjøpe

Ford Kuga, grunner til å kjøpeFord Kuga, grunner til å kjøpeFord Kuga, grunner til å kjøpeFord Kuga, grunner til å kjøpe

Renovert nå litt mindre enn et år, har Ford Kuga ikke tatt av sterkt i vårt marked. Deres salgstall er ikke så verst, men i en Blomstrende SUV-segmentet og med en omsetning hver dag mer koster posisjon i dag selv blant de 10 modellene Bestselgere segment. Qashqai, Hyundai Tucson eller VW Tiguan stråle har oppnådd kommersielt. Imidlertid er det fortsatt opp som ser ut i dag en av de mest interessante modellene i sitt segment. Vi viser hva er noen av din viktigste dyder... og også noen av sine mangler.

1.Ford Kuga: sportiest

år Ford gir til alle sine modeller et dynamisk preg, og Kuga er intet unntak. Faktisk kan det betraktes som den første modellen innføres i segmentet viss dose av sportslig. I dag, fortsatt opp som ser ut som SUV-markedet raskere. Med en elektrisk retning med mindre gearing og meget nøyaktig føring, en rask endring og godt plassert noe på høy, og veldig direkte kontakt, Ford Kuga nesten som å kjøre en mindre, lavt Ford Focus. Selv utviklet for Focus RS, pluss ritt i dag ny momentvektorkontroll som i utgangspunktet stopper inne hjulet svinger for å registrere i det trukkede bedre. En modell som om i sine forhjulsdrevne 4x2-versjoner er allerede svært smidig i sin firehjulsdrift varianter ytterligere forbedrer grepet. I dag har forlatt sin tidligere Haldex for nytt elektronisk kontrollsystem og egne beregninger raskere og mer dreiemoment splittet til bakhjulene for å oppnå enda større fart. SUV, selvfølgelig, som like mye kjøring.

2.Ford Kuga: nå også mer komfortabel

Hvis din første generasjon Ford Kuga var en veldig dynamisk modell, men syndet altfor tørr fjæring for den type familie bil som i utgangspunktet er hans andre generasjon korrigert hans svar. Arbeidet på demping (I dag mer fleksibel og nye Silent, lager og til en bakre underramme redesignet), har blitt en mye mer balansert SUV og en rullende komfort. Godt isolert og noe mykere kontroll, Ford Kuga også forbedret dens utstyr og innemiljø, men, i dag, sentral dashbord skjerm av bare 5 inches er meget liten og noe visuelt i utakt med sine nye rivaler.

Interiør Ford Kuga 3.Ford Kuga: familie plass

Hvis, som alle markedsundersøkelser indikerer, har SUV endelig blitt et kommersielt alternativ til minivan og selv saloon, Kuga har også blitt tilpasset til et mer kjent tilnærming. I den siste renovering, økt lengde på opp til 8 cm (Den målte 4,52 m total) for å tilby mer emballasje og ekstra plass. 2 centimeter mer benplass målt ved vårt tekniske senter og veldig god høyde, kanskje i bredde og bak habitability møter godt, men ikke den beste i sitt slag, men i bagasjerommet selv har blitt bedre, og mye. Med en ekstra 90 liter kapasitet, innspilt i dag ikke mindre enn 500 liter stammen, noe som bare kan skryte av i segmentet en Honda CR-V og CX-5. Dessuten er dens lasting munn stor og lav, og nå har til og med sammenleggbare og liggende bakre ryggene tilbøyelighet til å legge til mer kapasitet og elektrisk port handsfree alternativ (600 € med nøkkelfrie tilgang). Og også det gir en familie pakke som for 150 euro, det gir elektrisk barnesikring og 230V uttak.

4. Ford Kuga: motorer for alle

Selv om Ford opprinnelig annonsert at, med bruk under en mindre SUV Ford Ecosport, er Kuga strukturert som en high-end modell og alltid med mer enn 140 hestekrefter, har markedet virkeligheten gjort For noen måneder siden utbedre. Glad vi gjorde. Nå selges den med nye diesel 2,0 TDCi 120 hk, bare 4x2, som forlot en god smak for hans stor respons og ytelse. Ovenfor, det opprettholder en 2,0 TDCi 150 hk, og 4x2 og 4x4, og en annen Superior 2.0 TDCi 180 CV og og bare firehjulsdrift. angå~~POS=TRUNC hans bensin utvalg, Ford Kuga tilbyr moderne, nye 1,5 EcoBoost 4 sylinder 150 hk forhjulsdrift, og det samme 1,5 EcoBoost med 180 hk og total trekkraft. prestacionalmente all kraftig, med en stor lav hastighet og ekstraordinær mykhet, ja, Vi kan ikke si at de er den mest effektive i sin klasse. Selv om Ford Kuga hevder å ha 10 prosent forbedret effektivitet, forskyvning og en høy vekt (Ekstra poster opp mer enn 100 kg mot mange av sine rivaler) ender opp med å straffe ham.

5.Ford Kuga: svært rimelige priser

I det siste, hver gang vi står overfor en komparativ Ford overrasket oss med svært konkurransedyktige priser, uavhengig av segmentet. Og i tilfelle av Ford Kuga, også. Gitt makt og utstyr, Ford Kuga 2.0 TDCi Trend 120 hk 4x2 (Starter på drøyt 23.000 euro) Er i dag det mest økonomiske alternativet. Kommer sammen med et produkt så forseggjort og høy kvalitet, er suksessen todelt. Mens bensin deg tilgang til en Ford Kuga 1.5 4x2 150 hk EcoBoost Trend for mindre enn 23.000 euro, en annen stor pris i henhold til deres makt og mekanisk evne. Avhengig av utstyr og energi vil Ford Kuga dyrere (ved 2,0 TDCi Titanium 180 hk Power 4X4 S) ikke ankommer eller 34.000 euro.

Du kan også være interessert

Ford Kuga 2,0 TDCi test 120 hk

Ford Kuga: få den kraftigste diesel

Ford Edge: den eldre bror av Kuga