Dacia Sandero vs Seat Ibiza: Bruksbestselgere

Dacia Sandero vs Seat Ibiza: tre ledereDacia Sandero vs Seat Ibiza: tre ledereDacia Sandero vs Seat Ibiza: tre ledereDacia Sandero vs Seat Ibiza: tre ledere

Det er ingen tvil: Dacia Sandero og Seat Ibiza er to svært trygge verdier. Stand både for å tilfredsstille sine kunder selvtilfreds, spesielt når du vurdere hva du forventer hver av dem med hver bil har vært klart verktøyet selge biler i Spania det siste året, også representerer andre segmentet økte antall registreringer skaffet. Og, med 235,036 enheter, verktøyene er stadig nærmere den kategori av kompakte, nummerering 269590.

den ubestridte leder, blant dem er ett år Seat Ibiza, som hun vant det første stedet i 2001, der du hele tiden dominerte leaderboard. Utrolig. bak, med 25,338 enheter i forhold til 31418 Ibiza, det ligger en overraskende Dacia Sandero, modell med lavere ildsted, men i krisetider har klart å vinne over mange kunder med deres Etiketten "low cost". Og fra Dacia også sørge for at det har vært enda absolutte lederen for de siste tre årene i privat kanal.... ikke bare som førstevalg for stramme budsjetter, men også som en tredje eller fjerde bil med høy inntekt familier til barn, service ...

I historien om kumulative salg, Dacia Sandero vokser de gigantiske skritt, fra 38nde i 2012 til 8 i 2012, 6. plass i 2013, fjerde i 2014 og andre og siste 2015. Før ham, Seat Ibiza analyse taler til et mye bredere utvalg, med 5-dørs kroppen, 3 dører heter SC og ST familie. 6 også bensinmotorer og dieselmotorer 3, som også kan ha manuell 5 eller 6 hastighet eller automatisk dobbel clutch drevet DSG 7 tannhjul. Den Dacia Sandero har bare ett legeme, 5-dørs, I tillegg til fem motor og 5-trinns manuell girkasse. Og før Dacia, Seat Ibiza skryte av å ha allerede sonet 32 ​​år, fire generasjoner bak og den store æren av å være det første produktet utviklet som et selvstendig selskap Seat. berørings utsikt som tilbyr enten på innsiden og utsiden.

Dacia Sandero vs Seat Ibiza: Behavior

Et godt skritt. Så vi kan definere Dacia Sandero første av atferd. Utmerker seg fremfor alt dens brukervennlighet, men sender sensasjonen veteranbil utforming, uten ride kvaliteten på noen av sine konkurrenter, og med en foran og en retning hvor mangler større nøyaktighet veilede. Det er også mer utsatt for støy, uten å være altfor enn rivaler vil folde i pris, men med dCi dieselmotor 90 HK forbruk er overraskende lav: bare 4,8 l / 100 km i gjennomsnitt.

Dacia SanderoDacia Sandero foran, Seat Ibiza er utvilsomt referere blant sitt slag. For dynamikk er en av de beste kategori, med en enestående balanse mellom komfort og effektivitet. Også alltid mulighet for å gjøre det enda tier med spesifikke versjoner FR, i alternativ justerbare Bilstein dempere har to faser, eller den helt spesielle Seat Ibiza Cupra 192 hk. Bensinmotorer er mye mer tilfredsstillende enn 1,4 TDI tresylindret, ru å ta på, lite strøm ved lave turtall og bemerkelsesverdig noisiness.

Dacia Sandero vs Seat Ibiza: Interior

nå inn for å vurdere dens indre, den Dacia Sandero Den mottar oss med enkle materialer, alt belagt hard plast, men godt montert og ferdig. Ergonomi er god og lett å finne en komfortabel kjørestilling, selv om rattet er justerbart i høyden bare. Det er mange kilder Renault kontrollerer både dagens modeller som fortid. Sitt beste aktivum er beboelighet, med en bredde baksetet som tillater romme tre passasjerer uten mange strukturer som de andre modellene i segmentet. Stammen med 370 liter ikke bare sikrer høy kapasitet per volum, men også av sine figurer.

Siden 2013 alle Dacia Sandero leveres som standard med ESP, men seller utstyr er ganske grunnleggende. Innvendig lys er begrenset til en enkelt tak, gjør speil av de visir ikke har dekning, og under tanking er nødvendig å bruke nøkkelen til å åpne lokket. Du kan ha cruise control, air condition eller leser elementer for å se etter i listen over alternativer, selv i de mest utstyrte prisvinneren.

Seat IbizaMed hensyn til Seat Ibiza, etter den siste oppdateringen vi finne en klar forbedring av material, en strek av myk plast i dens øvre område. Setene er komfortable og godt samle kroppen, spesielt idretter FR versjoner, som knapt merkbar tretthet etter mange kilometer. Ikke lett å finne den beste kjørestilling, men da får med seg foreslår god ergonomi og komfort. For plass velkommen fire voksne komfortabelt, med en grense på ca 1,85 meter høy for baksetene og bagasjerommet med 350 liter, Det er i forkant av noen topp kompakt.

Sist oppdatert Seat Ibiza, i tillegg til ankomsten av nye kjøre hjelpemidler, som automatisk bremsing etter en kollisjon eller utmattelse detektor, mente han innføring av et nytt system i tillegg infotainment. Referanse Plus har moncromática 5,5-tommers berøringsskjerm, men kan eventuelt velge en 6,5 "farge med funksjonen" Mirror Link "og tilkobling til Android og Apple Car Auto Play.

Dacia Sandero

Det beste: spesielt sin pris, men også en stor romslighet og bagasjekapasitet. Versjon kalt crossover mer attraktivt, pluss tre andre utførelser Stepway.

verste: Kun manuell girkasse, liten sjanse for utstyr og lav teknologi, og vaklende seter.

Seat Ibiza

beste: Bredt utvalg, med fem utførelser som legger ulike pakker. Stor ytelse og god bagasjerommet kapasitet.

versteIngen crossover versjon med dårlig respons ved lave turtall og raffinement i 1,4 TDI.

RANGE Dacia Sandero

Sandero 1.2 75 hk bensin

Fra 8,430 euro

Sandero TCE 90 hk 0,9 bensin

Fra 10.530 euro

Sandero dCi 75 hk 1.5 Diesel

Fra 10,330 euro

Sandero 1,5 dCi 90 HK Diesel

Fra 11,530 euro

Sandero 0,9 LPG 90 hk TCE

Fra 10,730 euro

Range Seat Ibiza

Ibiza 1,0 75hp bensin

Fra 12,590 euro

90 hk Ibiza 1.2 TSI bensin

Fra 13,040 euro

Ibiza 1,0 TSI 95 hk bensin

Fra 13,440 euro

Ibiza 1,0 TSI 110 hk bensin

Fra 16,080 euro

Ibiza 1,4 TSI 150 hk bensin ACT

Fra 18,880 euro

Ibiza 1,8 TSI 192 hk bensin

Fra 21.400 euro

Ibiza 1.4 TDI 75 hk Diesel

Fra 14,750 euro

Ibiza 1.4 TDI 90 hk Diesel

Fra 15.200 euro

Ibiza 1.4 TDI 105 HP Diesel

fra 17840

Du kan også være interessert i:

Urbane og kommersielle bestselgere

Verktøy bruke mindre

Den mest pålitelige verktøyet