Dat is de Toyota SUV gamma: C-HR, RAV4, Land Cruiser en Hilux

SUV Toyota C-HR, RAV4, Land Cruiser en HiluxSUV Toyota C-HR, RAV4, Land Cruiser en HiluxSUV Toyota C-HR, RAV4, Land Cruiser en HiluxSUV Toyota C-HR, RAV4, Land Cruiser en Hilux

Talk of SUV is ongetwijfeld doen het Toyota RAV4. Deze compacte model is niet alleen een van de meest populair over de hele wereld, maar vandaag de dag kan worden beschouwd als pionier categorie toen het werd geïntroduceerd terug in 1994 op de Geneva Motor Show. Er is veel gebeurd sinds die tijd, meer dan 20 jaar, maar de vierde generatie RAV4 is nog steeds perfect belichaamt dit concept SUV, zelfs te verbeteren en hebben goed kunnen aanpassen aan veranderingen in een categorie met een steeds gevoed door rivaliserende bod geweest.

Test The BestDaarom is tijdens de komende Test The Best, zal worden gehouden in Las Rozas beursterrein de komende 11, 12 en 13 november, U kunt de afspraak niet missen, en nog minder de RAV4, die onlangs ook een interessante hybride variant die nog aantrekkelijker aan haar assortiment toegevoegd, is vrijgegeven. Als u geïnteresseerd bent te krijgen op de nieuwe Toyota RAV4 in De grootste evenement om te testen auto's Spanje, net als uw reservering aan te vragen bij deze link.

naast RAV4, de Toyota SUV bereik toetreedt Nu het merk C-HR, een SUV die wordt veroorzaakt door een sensatie voor zijn agressief en originele afbeelding. Een Toyota C-HR waarin het deze keer ligt een inkeping hieronder en biedt RAV4 frisse lucht naar de categorie Dankzij dergelijke baanbrekende en aantrekkelijk design. Toyota is al begonnen met de marketing van een beperkte reeks 200 eenheden tegen een prijs van 29.000 euro per stuk (En inderdaad, al zij zijn uitgeput) en een uitgebreide uitrusting.

De cast Toyota SUV is nu compleet hierboven twee modellen met meer off-road kwaliteiten, en vandaag de dag bijna uniek in de markt, maar nog steeds een aanzienlijke vraag naar hoge functionaliteit en veelzijdigheid. Wij spreken, natuurlijk, de Land Cruiser en Hilux pick-up. De eerste, Toyota Land Cruiser, Het heeft een nieuwe motor 2015 met de komst van een 4-cilinder dieselmotor 177 pk, die in het bijzonder de efficiëntie verhoogt. Het heeft ook een verbeterde zijn uitrusting en biedt meer versies. Voor zijn deel, Toyota Hilux Het blijft een pick-up verfijnd en robuust, nu met een meer modern design en een groot vermogen om allerlei obstakels dankzij overwinnen om de vermindering ervan.

Toyota C-HR

de nieuwe Toyota C-HR Het is, zoals we hebben gezegd, de Tot slot SUV aan te komen het bereik van de Japanse fabrikant. Het is een model met persoonlijkheid en opvallende design, om halverwege tussen een coupé en een compacte SUV, maar hoopt te concurreren en opstaan ​​om de almachtige markt Nissan Qashqai. De C-HR erft de hybride aandrijving Toyota Prius, met een gecombineerd vermogen van 122 pk: dat wil zeggen, het lage stroomverbruik en betrouwbaarheid ruimschoots bewezen. Ongetwijfeld zal het een model dat dat praten in de komende maanden zal geven ... en nu al kunnen we zelfs proberen.

macht122 hp
gemiddeld verbruikVan 3,9 l / 100 km
versies4x2
lengte4,36 meter
romp377 liter

Toyota RAV4

met een lengte van 4,57 meter is de Toyota RAV4 Het is alleen beschikbaar in 5-deurs uitvoering. Hij heeft onlangs zijn eerste hybride versie (Deze link vindt u de test te vinden), waaraan moet twee andere varianten, één worden toegevoegd diesel en andere brandstoffen. De nieuwe hybride RAV4 wordt aangeboden met twee varianten, een met voorwielaandrijving en vierwielaandrijving andere 4x4. In de all-wheel drive is een tweede elektromotor verbonden met de achterwielen. Samen met deze nieuwe hybride versie van de Toyota RAV4 2.0 dieselmotor beschikt over 143 pk BMW bron in verband met de voorwielaandrijving. Terwijl benzine inzet op een blok van twee liter en 151 pk, dit met de 4x4.

machtVan 143-197 pk
gemiddeld verbruikVan 4,7 l / 100 km
versies4x2 en 4x4
lengte4.605 meter
romp501 liter

Toyota Land Cruiser

typische stoere vent, ondanks het feit dat een Pure SUV Toyota Land Cruiser Het is aangepast aan de tijd van de moderne SUV. Dit wordt bevestigd door de nieuwe reeks, waar ja nog steeds het berijden van een hoge cilinderinhoud, 2,8 liter en 177 pk (Deze link kan je de test vinden). Deze SUV biedt ook geavanceerde bediening en een veel technologie om goede prestaties en comfort in asfalt te leveren, ondanks zijn gewicht en volume, veel ruimte binnen en tot zeven zetels als u kiest voor de vijfdeurs carrosserie.

macht177 pk
gemiddeld verbruikVan 7,2 l / 100 km
versies4x4
lengte4,78 meter
rompVan 381-621 liter

Toyota Hilux

Altijd in referentie pick-up, is het Toyota Hilux Het is nu in zijn achtste generatie. In het, dit ook pure SUV inzet voor modern design en betere apparatuur. Het heeft een 2.4L cilinderinhoud en 150 pk, met tot drie configuraties te kiezen: eenvoudige, verlengd of bemanning cabs. Een schitterende pick-up in deze link vindt u de test te vinden.

macht150 pk
gemiddeld verbruikVan 7,0 l / 100 km
versies4x4
lengte5.33 meter
romp1211 liter in doos

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

De wilder en sport nieuws van Toyota

Toyota C-HR Launch Edition: uitgeputte reserves

Toyota RAV4 vs VW Tiguan, wat is beter?