Biler Jaguar-Land Rover Spectre James Bond film

Biler Jaguar-Land Rover i James Bond'Spectre'Biler Jaguar-Land Rover i James Bond'Spectre'Biler Jaguar-Land Rover i James Bond'Spectre'Biler Jaguar-Land Rover i James Bond'Spectre'

Den tjuefjerde film James Bond, verdens mest berømte hemmelige agent, lover å gå 'på hjul'. Det er vanlig å se 007 filmer i et godt utvalg av eksklusive biler, spesielt de mest kjente merkene i Storbritannia. i 'Spectre', som vil treffe teatre i oktober, gruppe Jaguar-Land Rover Det har mye å si i denne forbindelse.

opp tre biler de iscenesette den britiske: den spektakulære prototype Jaguar C-X75, rulle gjennom gatene i Roma i en jakt; flere Spesielt modifiserte Land Rover Defender og det er den raskeste og kraftigste Land Rover historie, Range Rover Sport SVR, rullende Østerrike. divisjon 'Special Vehicle Operations' (SVO) Jaguar-Land Rover og designteamet har hatt mye å gjøre med det endelige resultatet. For å gjøre dette, erkjenner de at de har jobbet tett med filmskaperne i filmen selv.

Alle tre biler har vært presentert for offentligheten offisielt i palasset 'Thurn und Taxis' av Frankfurt, innenfor rammen av den tyske bilindustrien avtale. De var der som gjester naomi Harris og David Bautista, to tegn av filmen.

Jaguar Land Rover også tilgjengelig for fans av sagaen eksklusivt innhold Specter både sine nye nettsider og sosiale nettverk med dem vil se tidligere usett opptakene, intervjuer og en omvisning 360 av Jaguar C-X75.

Biler Jaguar-Land Rover Spectre James Bond film

- Du kan også være interessert i: Aston Martin DB10, en annen bil Spectre.