Test The Best SUV 2016, de grote festival van de SUV

Test The Best SUV 2016: een groot succes van deelnameTest The Best SUV 2016: een groot succes van deelnameTest The Best SUV 2016: een groot succes van deelnameTest The Best SUV 2016: een groot succes van deelname

Hij had nog nooit zoiets gedaan in ons land en in Europa. In onze zoektocht bedienen onze lezers en internetgebruikers, en dat alles Zij hebben behoefte aan een auto te kopen, we besloten om te creëren onze Eerste Test The Best SUV, een evenement waarbij 19 merken toonden en toegestaan ​​om hun modellen te testen alle relevante manier.

de Convention Center in Las Rozas (Madrid) Het is gastheer voor een SUV megaconcesionario van 25.000 m² met 125 testauto's en 80 blootstelling waar u kunt vergelijken, te analyseren, te testen en te kopen. Diverse tours, waaronder een leuke all-terrain route, geserveerd testbaan om te weten wat het best passen bij de behoeften van de kopers.

Gedurende de driedaagse weekend van 11-13 november ongeveer 5000 mensen hebben testen gedaanis volledig gratis van auto's die zij verlangde hen op te lossen veel van uw vragen. Aangezien de nieuwe Peugeot 3008 of Ateca Seat, tot krachtige Porsche Macan of Maserati Levante, door de verkoop Nissan Qashqai, Kia Sportage of Hyundai Tucson, het overgrote deel van het bestaande aanbod in onze markt was beschikbaar voor bezoekers van het festival is de Test The Best SUV 2016 geweest.

Maar deze gebeurtenis SUV niet vergeten dat het een familie-evenement, waar iedereen, jong en oud, geniet van een dagje in onze faciliteiten. Hiervoor is een ruimte voor kinderen met veel activiteiten Het was de vreugde van de kleintjes. of activiteit Play Station met zijn nieuwe editie van het spel Gran Turismo Nurburgring 2016 dat was hun activiteiten niet op elk moment stoppen met lange rijen te wachten om te klimmen de beste simulator markt en voel piloot in de Groene Hel voor een dag.

partij SUVWe hebben ook binnen de Het recreatiegebied beste test met een podium concerten entertainment serveren degenen die een drankje in de genoten gebied dat door een tiental van zo modieus vandaag Food Truck. Uiteindelijk is dit De eerste Test wedstrijd Beste SUV Het is al uitgegroeid zijn eerste editie SUV partij in Europa. Maar maak je geen zorgen, ze zal meer en meer geografische gebieden. Tot nu toe hebben ze zich op dit eerste initiatief Audi, BMW, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Porsche, Seat, Suzuki, Toyota en Volvo, BP en radar waarschuwing Coyote. Dank aan allen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Test The Best SUV: het grootste evenement om auto's te testen

Future SUV blootgelegd

De best verkochte SUV per categorie