De kaart van de wereld markeert de meest gewilde auto’s in Google per land

De kaart van de wereld markeert de meest gewilde auto's in Google per land

De eerste: dat bepaalde merken worden gezocht in Google is niet synoniem met dat zijn de beste verkopers, zelfs niet de meest wenselijke. U kan worden getypt hun namen want net een concreet model die verwachting of misschien een geval van wijdverbreide mechanische storingen ontwaakt gelanceerd. Een goed voorbeeld is Spanje, waar de fabrikant bijgehouden in 2016 was Volkswagen.

De tweede: de enige bron beschouwd in de studie -door Quickco, een Engels website onderdelen-, is Google; China, Rusland en Zuid-Korea zijn andere populaire zoekmachines die nog niet zijn genomen. Gezien de bevolking van deze landen, Evenmin kan het aantal consultaties associëren met potentieel in staat om mensen te maken.

Toyota, BMW en Hyundai's "top" van Google

Maakte twee uitzonderingen, de verdeling van de markeringen op Google search wordt geleid door Toyota (74 landen), gevolgd door BMW (51 landen) en Hyundai (17 landen): de drie, goed voor 73% van de kaart van een totaal van 193 landen. Integendeel, Ford, Citroën, Seat en Nissan niet weergegeven.

Most Wanted automerken in EuropaAls we vergelijken deze resultaten met fabrikanten verkopen meer, in het geval van Toyota ruwweg het overeenkomt: in 2016 was de tweede plaats met 10.175 miljoen voertuigen wereldwijd verkocht. De verkoop van het merk vorig jaar was Volkswagen, met 10.310 miljoen stuks; als we kijken naar hun zoekopdrachten op Google, ze zijn beperkt tot een aantal Europese landen en in Amerika, Uruguay.

In Spanje zijn we op zoek naar Volkswagen

In ons land de meest gewilde merk is Volkswagen, maar het is de best verkochte Renault.

Welke lijkt het niet ergens in de buurt is Seat En, in de wereld van Google, ongeacht de nationaliteit en patriottische sentiment. Alleen Frankrijk, Duitsland, Italië en Zweden hebben uw favoriete zoekopdrachten op de binnenlandse fabrikanten: Renault, BMW, Fiat en Volvo.

U kunt ook geïnteresseerd

10 merken en 10 modellen van auto's meest gewaardeerde

Wat zijn de meest waardevolle merken? auto Ranking

Heeft de Dieselgate van invloed is op de verkoop van de Volkswagen Group?