De zeven Finalisten Auto van het Jaar 2016 in Europa

Europese Auto van het Jaar 2016: 7 finalistenEuropese Auto van het Jaar 2016: 7 finalistenEuropese Auto van het Jaar 2016: 7 finalistenEuropese Auto van het Jaar 2016: 7 finalisten

Van de 35 aspirant-modellen Europese Auto van het Jaar 2016, 58 Europese rechters hebben een eerste selectie om uit te kiezen uit zeven finalisten die zullen strijden om de beste auto voor 2016. Nu is het tijd om te kijken, te herzien zowel de Audi A4, BMW 7-serie, Jaguar XE, Mazda MX-5, Opel Astra, Skoda Superb en Volvo XC90 te ontmoeten opvolger de huidige winnaar, de Europese Auto van het Jaar 2015 is de Volkswagen Passat. Elke jury heeft 25 punten worden verdeeld over ten minste vijf apparaten en kan niet naar een model de limiet van 10 punten. De stemming vindt plaats de laatste week van februari tot en openbaar worden gemaakt op winnaar van de Europese Auto van het Jaar 2016 's avonds voor de start van de Autosalon van Genève op 29 februari.

Audi A4

Onberispelijke uitvoering, kwaliteit, in-board-technologie en een dynamisch plus Ik had de vorige generatie is mislukt. Hij kan het schandaal van de Volkswagen Group dieselmotoren bestraffen.

BMW 7 Serie

Het heeft het allemaal en alles wat je hebt is de beste. Het is een soort van auto kun je nauwelijks hoog op de eindstemming omdat de exclusiviteit en prijspositionering is de belangrijkste handicap.

Jaguar XE

Interessant alternatief voor de sedan Duitse Premium. zijn sport gevoel kan veel stemmen krassen, Net als zijn ander ontwerp dan wat gebruikelijk is tot op heden Audi, BMW en Mercedes.

Mazda MX-5

Het is altijd een genoegen dat een niche product voorbij de snede. En nog veel meer van een topmodel, iconische in zijn nieuwste generatie. Liefde voor stijl, leuk om je flyer... U kunt een veel punten krassen zeer hoog worden.

Opel Astra

Mijn grote favoriet omdat het betekent als er geen gewone Het is een winnende auto Auto van het Jaar. Het is een volumemodel die sterk geëvolueerd te positioneren ter hoogte van de beste in het segment.

Skoda Superb

niet scheuren vinden, het is een product vol en rond, met een plus van emotionele ontwerp dat tot nu toe in Skoda waren. Space Koning, gebruik te maken van Volkswagen Group arsenaal aan mechanische en technologisch niveau ... De huidige Europese Auto van het Jaar is een sedan, de Volkswagen Passat, ¿herhaling type auto de jury?

Volvo XC90

Het is moeilijk geweest om deze nieuwe generatie krijgen, maar wordt geleverd met sterkte in termen van design van het exterieur en in het bijzonder interieur en mechanische oplossingen, connectiviteit, kwaliteiten... Het is het enige SUV in de lijst en argumenten om op te staan ​​aan de Duitse hegemonie.

U kunt ook geïnteresseerd

- Europese Auto van het Jaar 2016: de 35 finale kandidaten

- Volkswagen Passat Auto van het Jaar winnaar 2015