10 gekste prototypes en vreemde geschiedenis, foto’s

Top 10 meest zeldzame prototypes van de geschiedenisTop 10 meest zeldzame prototypes van de geschiedenisTop 10 meest zeldzame prototypes van de geschiedenisTop 10 meest zeldzame prototypes van de geschiedenis

Laten we eerlijk zijn, de prototypes door de automerken zijn ze niet vaak naar onze smaak. En in zekere zin, ze alle risico's te denken, en we waarderen dat durven, want dat is wat de concept car: start een órdago, een ontwerp, een concept ... en zie de reactie van mensen. En zo niet, neem dan een kijkje op onze fotogalerij.

Als deze prototypes worden geaccepteerd, kunnen ze zich aanpassen aan de markt en de huidige realiteit van het moment. Als u niet beschikt over goede adviezen, kunt u altijd correct en merken kunnen wijzen in andere richtingen, omdat het niet in de verkoop gaan.

We hebben gebruik gemaakt van deze prototypes dat de meeste vreemd zijn geweest, En we durven zelfs te bellen gek. Vermeld in onze fotogalerij u zult zien 10 zeldzaamste prototypes van de geschiedenis, altijd onder onze ogen. En denk niet dat we praten over prototypes van buitenlandse fabrikanten en dat niemand weet: in onze Top 10 zijn merken zoals Audi, Mercedes, Ford, Peugeot, Citroën, Honda, Nissan, Renault, Ferrari en Lamborghini.

Audi Urban Concept (2011)

U kunt ook geïnteresseerd

De lelijkste auto's in de wereld zijn ...

De meest spectaculaire prototypes 2015

Audi Urban Concept

Ferrari 512 Modulo Pininfarina een Amerikaanse miljonair

Citroën Lacoste Concept

Honda Puyo, de auto schijnt

Nissan Pivo 2

Lamborghini Egoista Concept, een ander 50-jarig jubileum geschenk

Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis