Toyota RAV4: 5 redenen om te kopen

De nieuwe Toyota RAV4 in beeldDe nieuwe Toyota RAV4 in beeldDe nieuwe Toyota RAV4 in beeldDe nieuwe Toyota RAV4 in beeld

Het is niet een geheel nieuw model, maar versterkt haar imago, aanbiedingen hogere kwaliteit interieur nu en er duidelijk mee gebaat zijn uitrusting. de 4e generatie Toyota RAV4 heeft een grote update met die tot doel heeft om zich te positioneren onder de meest populaire SUV-markt vrijgegeven. hoewel zo ver weg van de grote marktleiders, Japanse model biedt belangrijke attributen om een ​​interessant commercieel alternatief geworden. we vertellen 5 redenen waarom je kon kopen de nieuwe Toyota RAV4.

1.Toyota RAV4: nieuwe generatie motoren

naar Euro aan te passen aan de wetgeving 6 stap en de prestaties te verbeteren, de nieuwe Toyota RAV4 debuteert nieuwe motoren en belangrijke records in termen van het verbruik. Hun bereik nu uitgaande van een structuur nieuwe 2,0-liter dieselmotor en 143 pk BMW bron. deze nieuwe 150D versie alleen in variant worden gebracht voorwielaandrijving en 6 versnellingsbak consumptie alleen maar te markeren 4,7 l / 100 km SUV en een belangrijke dimensie (4,61 meter lengte). Ondertussen, benzine ook zal aanbieden gerenoveerd 2,0 liter motor en 151 CV (versie 150), Maar deze keer variant AWD, het verlagen van hun verbruik van 7,3 tot 6,8 l / 100 km en de uitstoot van 169 g / km CO2 tot en met 158.

2.Toyota RAV4 hybride gepubliceerde

Vrijwel geen rivaal, behalve de geavanceerde plug-in Mitsubishi Outlander PHEV, kan bogen op in haar assortiment met een hybride variant. en nog veel minste twee als bid Sinds januari 2016 wordt de nieuwe Toyota RAV4. Toekomstige versie 2.5 VVT-i Hybrid stellen een eerste alternatieve voorwielaandrijving, waar zijn 2,5 liter Atkinson cyclus benzine Werd gecombineerd met een elektromotor gekoppeld aan de vooras, en tweede AWD waarin deze zelfde set zal een toe te voegen tweede elektromotor 50 kW de achterwielen bewegen en over een 4x4-systeem. Deze methode noemt AWD Toyota E-Four. beide geadverteerd 197 pk en draagt ​​zorg nikkelhydride batterij onder de achterbank. De Toyota RAV4 Hybrid voorwielaandrijving versnelt 0-100 in slechts 8,9 seconden, met een gemiddeld verbruik van slechts 4,9 l / 100 km, terwijl de vierwielaandrijving 8,7 seconden gebruiken en zal slechts 5,0 liter / 100 km te brengen.

Nieuwe Toyota RAV4 Hybrid3.Toyota RAV4: betere sfeer en meer comfort

Sneller, efficiënter en ook, comfortabeler. de nieuwe Toyota RAV4 wedden op een hogere kwaliteit realiseren, variërend van instellingen chassis, ophanging en isolatie (In dit geval up 55 procent van isolatiemateriaal deuren, vloer of de koffer) aan nieuwe binnenoppervlakken Raak zachtere sfeerverlichting beter, meer kwaliteit afwerking of tot 4 nieuwe soorten lederen bekleding. Alle om superieure gemak en bieden rijden. Toyota kondigde ook aan dat het nieuwe orgaan lassen punten en grotere structurele stijfheid om trillingen te minimaliseren. Meer modellen van banden en nieuwe kleuren voor zowel binnen- als lichaam te maken van een SUV vandaag veel uitgebreider.

4.Toyota RAV4: meer veiligheid en uitrusting

Toyota Safety Sense. Onder deze naam, de nieuwe RAV4 biedt een belangrijke eerste beveiligingspakket waarmee hij tot de meest geavanceerde modellen in zijn klasse. Dankzij een geavanceerde camera achter de voorruit, Japanse SUV aangeboden in een enkele verpakking systemen autonome noodstop met voetgangers detectie van signaalherkenning, van alert onvrijwillige verandering van rijstrook zelfs in staat om op te treden op het stuur, automatische weg korte en lange lichten, de Active Cruise Control, een blind Spot en zelfs waarschuwing achterste dwarsverkeer alert bij het achteruitrijden. Bovendien, de Toyota RAV4 debuteert ook een nieuwe monitor overzicht, staat is een voertuig randvisie bij het manoeuvreren of parkeren. Je kunt niet zien via het scherm 7 inch nieuw multimedia-systeem van Toyota Touch 2. En in optie, LED-koplampen ook.

5.Toyota RAV4: zeer concurrerende prijs

Honda CR-V, Mazda CX-5, Ford Kuga, Hyundai Tucson ... Geen van zijn grootste rivalen het aanbieden van goedkopere prijzen op gelijke starten van de motor. Hoewel de nieuwe Toyota RAV4 biedt niet beginnen te uitgebreid bereik bevindt, 150D 4x2 versie begint bij 25.000 euro Business in de juiste afwerking en omvat 9 airbags, airconditioning, TFT 4,2-inch doos, USB-aansluiting en Bluetooth of normale reservewiel. vrijlating Toyota RAV4 150 AWD benzine, van ADVANCE starten en in een versie voegt ook achteruitrijcamera, cruise control, dual zone climate control of licht- en regensensor, onder andere, part ditmaal vanaf 27.250 euro, ook zeer concurrerende prijzen.

U kunt ook geïnteresseerd

Toyota Prius, is de meest succesvolle hybride vernieuwd

Toyota werkelijke verbruik, reële verbruik van auto's

Toyota Mirai: de waterstofauto