Jarama keert terug naar de Volkswagen GTI Dag: Mis het niet!

Day GTI, Volkswagen keert terug naar Circuito del JaramaDay GTI, Volkswagen keert terug naar Circuito del JaramaDay GTI, Volkswagen keert terug naar Circuito del JaramaDay GTI, Volkswagen keert terug naar Circuito del Jarama

8 Juli, het circuit van Jarama zal gastheer voor het tweede jaar, de dag georganiseerd door Volkswagen GTI, georganiseerd voor degenen die dag hebben genoten Volkswagen Golf GTI sinds de eerste release 41 jaar geleden. Alle deelnemers kunnen genieten van muziek, wedstrijden, loterijen en activiteiten voor kinderen.

Duitse merken willen vorig jaar verslagen in waarvan 6.500 fans en 1500 Volkswagen Golf GTI afspraak bij Jarama kregen. Een afspraak waar we kunnen genieten massieve parade van de zeven generaties model, een loterij om de nieuwe GTI en GTE (plug-in hybride) in de route Madrid, een winkel waar u een souvenir of activiteiten voor kinderen, altijd met de sport-model als een protagonist te testen.

Als u van de concurrentie, heeft Volkswagen ontwierp de GTI-erace. Gedurende de dag zal beschikbaar verschillende simulatoren om de beste tijd dat je in staat bent in het perceel Madrid te krijgen. De top 30 zal gaan naar een halve finale, waar hij zal worden geprobeerd een snelle ronde. Hiervan zal 12 de finale in die te bereiken de winnaar wordt beloond met een co-driving aan boord van een Golf GTI TCR en proefrit het nieuwste model.

ook, Zij worden gemaakt tussen deelnemers circuit 600 testen de Volkswagen Golf GTI en GTE testen. De gelukkigen krijgen de mogelijkheid om de sportieve modellen van het merk te rijden met een instructeur die de nodige informatie om de beste prestaties van de auto te krijgen zal geven te hebben. Daarnaast is nog eens 40 copilotajes worden getrokken aan boord van de raceversie TCR.

Parades door het circuit

Als je aankomt bij circuit aan boord van een Volkswagen Golf GTI u parkeergelegenheid en gratis toegang voor u en vier andere metgezellen. Als u echter wilt dat uw model paraderen de Jarama, een inschrijving van 15 euro die de VIP-parkeerplaats laat beschikbaar paddock, caravan reist het circuit en ervoor kiezen om het beste model voor uw generatie GTI zijn. Als, aan de andere kant heb je eigenaar bent van een GTE, kunt u gratis parkeren in de paddock en ontvang een cadeauwinkel Volkswagen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Volkswagen GTI TCR, het testen van de GTI Racing

Volkswagen Golf GTI eerste decennium, de 400bhp Golf

Een baby shopping GTI (video)