Top 10 prototype auto’s 2016

10 concept car 2016 Autopista.es10 concept car 2016 Autopista.es10 concept car 2016 Autopista.es10 concept car 2016 Autopista.es

Van Toon de Detroit Motor in januari, tot de Hall of Los Angeles in november, via de Europese saloons Genève en Parijs, en vele andere mondiale bijeenkomsten, hebben tal van innovaties die ons deze links geweest 2016. auto's "vlees en bloed"Klaar om in te schrijven en het leiden van hen uit, maar ook veel concepten voorafschaduwing van ons ontwerp, de technologieën en motoren de toekomst. Van deze, deze 10 hier zijn we u eraan herinneren, zijn we dat we hadden gewild.

Volgende BMW Vision 100

Om dit te vieren zijn honderd verjaardag, BMW toonde ons de volgende Vision 100, een futuristisch model toonden we de evolutie van de auto's zouden ervaring in de volgende 100 jaar. Het Duitse bedrijf zegt dat deze concept-car heeft reeds geïmplementeerde systemen en connectivity apparaten en mens-machine interactie die in toenemende mate in de komende drie decennia in de auto-industrie steeds populairder zal worden. de BMW Vision Concept Next 100 Het is een prototype auto van aandrijving autonoom a la carte, waarin wordt voorgesteld "dirigent" en zijn metgezellen twee modi: "verlichten" en "boost". de manier waarop "verlichten" geselecteerd interieur structuur verandert en configureert als doel cabine zo comfortabel en comfortabel mogelijk te maken. Aan de andere kant, de weg "boost" Het is de enige georiënteerde rijden; het stuurwiel terugkeert naar zijn natuurlijke toestand worden behandeld door de bestuurder, terwijl de stoelen zijn aangebracht in de conventionele stand en Head Up Display Alleen projecten met betrekking tot reisinformatie (in aanvulling op de belangrijkste technische gegevens van de auto).

Buick Avista

terug naar salon van Detroit 2016, in de verre januari. er Buick Hij introduceerde een coupe die de brutaalste durfde noemen de geruchtenmolen return Opel Calibra. Aan de zijkant, de Buick Avista bekend om hun gespierde wielkasten, de korte overhang en immense aluminium velg 5 spaaks 20 inch. Zo groot coupe in Buick Avista geen ruimte voor vier passagiers, die zij strikt individuele zitplaatsen. de Amerikaanse merk Hij sprak ook over de bedoelingen van Buick Avista de mechanische configuratie gekozen: A biturbo V6 benzinemotor 3.0-liter, 400 paardekracht, beheerd door een automatische versnellingsbak van acht snelheden. Niet zonder de milieu-compromis, de motor heeft Avista Stop-Start en een systeem van cilinder deactivering.

Buick Avista

Cadillac Escala

We hebben elkaar ontmoet op het Concours d'Elegance in Pebble Beach. De Cadillac Concept Schaal is een enorme sedan luxe 5.3 meter met een slag coupé (Amerikaanse merk gedefinieerd als hatchback) te worden gepositioneerd, om uitgestuurd boven Cadillac CT6, met die hij deelt platform. Zo immens is de Cadillac Schaal buiten en binnen, hoewel de luxe en comfortabele cabine is gewijd aan enkele 4 personen, allemaal op afzonderlijke zitplaatsen. De motor wordt gebruikt is een 4.2 V8, automaat en achterwielaandrijving.

DS E-Gespannen

De DS Concept E-Gespannen was het voorstel Division luxe Frans Hij toonde in Paris Motor Show: A elektrische auto met coupe lichaam, futuristische geest en sportieve aspiraties. Meet 4,7 meter lang, 2,1 breed en 1,3 meter hoog. Het is geschilderd in een exclusieve metallic groen en de voorkant, zeer agressief, waaronder een enorm grill gemaakt met 3D-printen mechanismen. Voorts neemt vier koplampen met LED simuleert de vorm van een diamant. E-Gespannen DS Concept heeft een elektrische motor die 402 pk en 53,7 Nm koppel ontwikkelt. De topsnelheid is elektronisch begrensd op 250 km / h. Alle mechanische kracht naar de achterwielen. Aangekondigd autonomie is 310 km.

Vision Mercedes-Maybach 6

Nog een van de helderste sterren weergegeven het Concours d'Elegance in Pebble Beach 2016 (Californië). De Mercedes-Maybach 6 Vision pure toon van een oogpunt, breedte en langs de 5.7 meter lichaam. de Vision Mercedes-Maybach 6 Het is een voertuig honderd procent macht voorzien Vier motoren!, elk gericht op elk van de wielen. Een totaal aantal 748 pk. De batterij heeft een capaciteit van bijna 80 kWh en waarborgen, volgens Mercedes, een autonomie van 500 km in de cyclus NEDC Europese goedkeuring. Aan de andere kant, versnelt 0 tot 100 km / h in minder dan vier seconden en een maximumsnelheid van 250 km / h (Elektronisch begrensd).

Vision Mercedes-Maybach 6

Opel GT

onthuld in salon van Genève, de Opel GT Concept is een concept dat de toekomstige trend zou betekenen, Opel. met motor voorin en motrice achterwielens, hervat GT naam, een mythisch model van het merk verscheen in 1968 en, in 2007, Opel opnieuw gebruikte hij voor een ander van zijn tweezits sportwagens. de Opel GT Concept het berijden van een benzinemotor met drie cilinders, turbo en 1 liter bereikt 145 pk en heeft een maximaal koppel van 205 Nm. De motor drijft de achterwielen door een sequentiële versnellingsbak zestraps bediend nokken achter het stuur. de Opel GT Concept, per merk, versnelt 0 tot 100 km / h in minder dan 8 seconden en bereikt een maximum snelheid van 215 km / h. Het gewicht aangekondigd voor de auto is minder dan 1000 kg.

Pininfarina H2 Speed

De nieuwe Pininfarina H2 Speed ​​Concept belooft een geweldige effectiviteit aërodynamica en de totale rendement, de afgifte van het ontsnapping alleen waterdamp. GreenGT Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van haar innovatieve systeem geweest voortstuwing, samen dienst twee elektromotoren Ze werken samen met brandstofcel, waar de waterstof Het wordt elektrische stroom die drijft de propellers. Dit Frans-Zwitserse bedrijf is het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van nieuwe duurzame aandrijfsystemen sinds 2008. Volgens rapporten zowel Pininfarina als GreenGT, gevorderd H2 aandrijfsysteem Speed ​​Concept Het is de meest krachtige in de wereld in dienst brandstofcel. Met maximaal 503 pk, belooft acceleratie 0-100 km / h in slechts 3,4 seconden met een topsnelheid van 300 km / h. Ook wijst hij op, voor elektrische supercars, om zijn snelle vulling waterstoftank: slechts 3 minuten.

Renault Trezor

Hij benadrukte thuis, in het verleden Paris Motor Show. Zei in het Franse geval dat de fundamenten Trezor Renault ontwerp taal die zou auto's gelegd Renault de toekomst, maar het doel was om een ​​prototype te ontwikkelen naar een laboratorium van ideeën. hij zei: Lauren van den Acker, Design Director van Renault en het hoofd van dit nieuwe prototype, die de naam Trezor oproept "een kostbaar voorwerp dat veel details laat om te ontdekken", terwijl "Z" Het verwijst naar de technologie honderd procent elektrische ZE Renault. Vandaar dat de motor Vermogen 350 pk. Renault Trezor concept kan versnellen van 0 tot 100 km / h in minder dan 4 seconden. Honderd procent stuwkrachteenheid kost veel ontwikkeld en bewezen vooruitgang in de competitie auto's elektrisch de E. formule

Renault Trezor

TechRules TREV Concepts

de superderpotivo 1044 CV Techrules in zijn varianten at96 en GT96 zal het een verrijdbaar realiteit. In de eerste release in China -dat in Beijing waar het bedrijf dat de namen van het model heeft een base, gepland voor 2018 of 2019 zal worden gevolgd door een andere wereld op een later tijdstip ook zonder definir.En Momenteel is het werk van het team is gericht op techniek de voltooiing van het ontwikkelingsproces en fabricage Final versies technologie TREV (Turbine-opladen Electric Vehicle). Tegelijkertijd zal het blijven werken in engineering en design-varianten at96, in die gebruik maakt van een turbine vergelijkbaar met een vliegtuig; en GT96, waarin de brandstof wordt vervangen luchtvaart door gas voor voedsel. In deze gevallen Techrules partners in het Verenigd Koninkrijk en Italië.

VW Budd-E

We gaan naar de CES in Las Vegas in het begin van 2016. Er zagen we de "Microbus voor de XXI eeuw"Aldus gedefinieerd vanzelf Volkswagen haar nieuwe elektrische concept voertuig lange afstand. De VW Budd-e heeft alle geplande te bereiken technologieën Future Cars. En om te beginnen, belangrijker nog, het zich ontwikkelt uit de nieuwe modulair platform Vehicle Brand en stekker (CBG). de Volkswagen Budd-e Concept is derhalve een elektrische bestelwagen waarin het een grote batterij 101 kWh langs de vloer van het voertuig. Het heeft een elektromotor op elke as, dus dat, hoewel ingenieurs nog steeds niet praten over macht, doen bevestigen dat all-wheel drive en een hebben 100% elektrisch autonomie tot 600 km. In totaal kunt u tot 150 km / h snelheid en beloften oplopen tot maximaal opladen tot 80 procent van de batterijen in iets minder dan een half uur zelfs.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

De beste foto's Concours d'Elegance Villa d'Este 2016

De beste auto's in de Zaal van New York 2016

2016 Paris Motor Show: de beste sportwagens