Gran Turismo Sport: We testten de nieuwe tranche van het spel voor de PS4

Gran Turismo SportGran Turismo SportGran Turismo SportGran Turismo Sport

Door gebruik te maken van de presentatie Londen video game Gran Turismo Sport, de nieuwe release voor PlayStation 4 saga van de legendarische race-auto's, kregen we de 'virtuele mono' om te testen wat we nieuws te vinden Gran Turismo 6, hoewel GT Sport niet zal te koop zijn in Europa tot 16 november 2016, slechts een dag nadat het wordt gepresenteerd in Azië en Noord-Amerika.

Niets anders te krijgen om te spelen, realiseer ik me dat weinig of niets is veranderd van de vorige titel Gran Turismo, zelfs niet een sprong van de beeldkwaliteit van de PlayStation 4 en PS3 niet zoals de vorige games van de saga-. later, Kazunori Yamauchi, Executive Director Polyphony Digital en producent van video game Gran Turismo, rekenen we dat Gran Turismo Sport is nog steeds 50 procent van de ontwikkeling in algemene termen (6 maanden na de release?) en op de officiële lancering zullen we genieten van een resolutie 1080p en 60 fps, evenals een simulatie systeem schade aan de auto slag (eindelijk), waarbij de laatste niet beschikbaar in de 'demo' we kunnen proberen in Londen.

Gran Turismo Sport

in Gran Turismo Sport Er zal in totaal zijn 137 auto's van de zogenaamde 'premium' of high performance, allemaal werkzaam op het gebied van exterieur afwerkingen en details van het interieur te overwegen, zoals sommige van deze auto's te zien zijn in Gran Turismo 6 met een binnenste kamer standaard en dat voor niets maakte hem een ​​welkome voor de titel. De rest van de auto's onderverdeeld in categorieën GR1, GR2, GR3 en GR4, op basis van hun prestaties en hun mate van souplesse.

De beschikbare nummers worden uitgegeven door 19 locaties verschillende paden beschikbaar zijn en weersgesteldheid waar je wilt spelen moet ze kiezen voordat u, maar in geen geval te veranderen tijdens de race. Dit zou echt een paar maanden geleden ook in Driveclub, het spel voor PS4 waar je een carrière kan beginnen met de heldere hemel en volledig droge baan en over de finish in de natte als gevolg van regen op de daadwerkelijk geselecteerd door de speler.

Een ander aspect dat duidelijk overblijft is dat Gran Turismo Sport Het zou heel goed zijn geroepen Gran Turismo 7, want het is een complete game en is niet te vergelijken met 'Gran Turismo: Prologue', wat een stimulans intermediair tussen de Gran Turismo 5 en Gran Turismo 6. Ja, GT Sport verbeteringen en nieuwe modellen van auto's waarvan er een paar uitbreidingen komen was betalings- en andere beloningen-free mode of waarbij de verwachting is dat de beste titel die in de serie is bereikt.

Yamauchi Ook heeft er in geslaagd zijn spel nog echte race auto's, goedkeuring krijgen FIA (International Automobile Federation). Daarom is het de eerste race simulatie ooit om het te krijgen en heeft een sectie specifiek gericht op professionalisering van virtuele wedstrijden.

In feite, in zijn Sport-modus, Het heeft twee landstitels herkend door dit bureau, Nation's Cup (Mededinging voor landen) en Produceert Fan Cup (Mededinging voor de fabrikanten). Een van de attracties van deze game mode is dat je kunt maken met Digital Driving Licence FIA, die zal automobielclubs die u nodig heeft om de werkelijke rijexamens te trekken. Zeggen dat het een soort van te zijn GT Academy, maar groot en met een 'eenvoudiger' en brede toegang voor iedereen.

In Londen konden we een weergave van wat zou deze competities, met Spaanse Carlos Martínez -Finalist van GT Academy 2014 kampioen van wonen Produceert Fan Cup, gevierde en live commentaar tijdens het evenement.

U kunt ook geïnteresseerd

De lancering van nieuwe games: Gran Turismo Sport en Motorsport Manager (video)

Madrid Games Week 2015, de laatste videjuegos automarkt

Auto's video game dat waar zou kunnen komen