Wat zijn de auto’s met de mooiste en meest spectaculaire wielen?

De meest spectaculaire autowielenDe meest spectaculaire autowielenDe meest spectaculaire autowielenDe meest spectaculaire autowielen

Verre van mode stemming, Er zijn mensen die genieten van het veranderen uw autobanden, vaak met te sober design. Automerken hebben gebruik gemaakt van de trend om aantrekkelijke ontwerpen voor de wielen van haar modellen, standaard of optioneel aan te bieden. Meestal doen ze fabrikantenpremie'En de meeste sportwagens op de markt. We tonen enkele van de meest indrukwekkende.

Lexus

de Toyota's luxe merk Het is riskant in de afgelopen jaren met gedurfde ontwerpen en efficiënte technologieën, zoals hybride aandrijving. Niet alleen zag hun auto's lichaam gespierde vormen, maar hun banden zijn een engineering, sommige met talloze radio en zeer aantrekkelijke kleuren.

BMW

BMW wielen

Het is algemeen bekend dat de meest gepassioneerde versies van de modellen BMW Ze trekken een klantenkring op zoek raakt zeer 'racing'En opvallender wanneer ze kopen een van deze auto's. Vandaar de divisie 'M' heeft goed werk gedaan met de banden van hun auto's, geïllustreerd in het model BMW M4 en speciale uitvoeringen, zoals de BMW M4 BMW M4 GTS en CS.

Porsche

Zij mogen niet de meest agressieve serie, maar het behoud van een zeer eigenaardige lijn in alle modellen. de Porsche 911 Het is uitgegroeid tot het referentiemodel en waar we een aantal van de meest aantrekkelijke wielen ondertekening, gevolgd door de Porsche 718 Cayman kunnen zien.

Koenigsegg

spectaculaire superdeportivos van Koenigsegg Ze kunnen niets anders dan legering gemaakt van lichtgewicht materialen zoals koolstofvezel, waardoor het een zeer concurrerende geeft monteren hun modellen Koegnisegg One: 1 en regera.

Lamborghini

Lamborghini wielen

Ik kon niet missen in dit rapport Lamborghini, die beschikt over een verscheidenheid van interessante ontwerpen met betrekking tot wielen betreft. We kunnen een aantal van de pintonas zien in modellen zoals de Lamborghini Centenario, de Lamborghini Huracán en de mythische en Lamborghini Gallardo markt verdwenen.

Ferrari

Iets minder agressief en met weinig radio's ontwerpen zijn wielen sportwagens Ferrari. Auto's als de laferrari de lat zeer hoog met zijn hoofd moer gezet in de stijl van de single-seater formule 1.

Bugatti

Twee modellen, de Bugatti Veyron Bugatti Chiron en zijn vervanger zijn meer dan genoeg te sluipen in deze lijst. Zeer opmerkelijke ontwerpen banden hun laatste speciale edities, waarmee ze in brand gestoken Veyron, als de Grand Sport Vitesse "La Finale '(vlakinbouw).