Mobiele radar komt rijden dat er een fout simuleert

Mobiele radar komt rijden dat er een fout simuleert

Als er schurkachtig om te voorkomen dat een boete voor vaste en mobiele radars, hoe zal het niet hebben aan de kant van het gezag. Dit volgt op een verzoek van de op 21 mei ingediend Unified Vereniging van Guardia Civil Huelva (AUGC-Huelva) waarin wordt beweerd dat sommige burgerwacht om de burgers te voorkomen, kan de aanwezigheid van de mobiele radar voertuig voelen, zet de weg met de kap omhoog, het simuleren van een storing.

Deze radar is gevestigd in meerdere locaties in de provincie Huelva en zelfs heeft hij 'bedrogen' naar andere collega's die gestopt om hem te helpen, denk aan het was een gehandicapte voertuig.

blijkbaar, Deze praktijk is verbaal verboden door het hoofd kapitein Subsector. Echter, de regels van de vereniging zijn duidelijk over in zijn titel 8 Radar en werk je weg omhoog, zegt dat hij de snelheidsregeling moet door de provinciale verkeer, waar mogelijk signalering panelen werden geactiveerd worden toegelaten va-riabele op plaatsen die zijn geïnstalleerd of alfanumerieke templates maken gebruik van niet minder dan een kilometer afstand, rekening houdend met de infrastructuur van de weg. "In geen geval zal worden geplaatst verborgen voertuigen. Dit neemt niet weg dat het parkeren, zodat ze ongemerkt kan gaan als zich ertoe de controle van de radar. "

Volgens AUGC-Huelva "de inning van de belastingen inspanning is meer dan duidelijk, en wij geloven dat deze praktijk, Het is onethisch, noch waardig en Het is gedaan met de meer Qua drivers opzeggenr, in strijd met de interne regels van het verkeer en directe orders van het commando van Subsector. "

U kunt ook geïnteresseerd

Radar waarschuwing apparaten Real-time en werken

14 vragen over radars dat misschien desconozcas