Alle elektrische en hybride plug: Koopgids

Alle plug-in elektrische en hybride auto marktAlle plug-in elektrische en hybride auto marktAlle plug-in elektrische en hybride auto marktAlle plug-in elektrische en hybride auto markt

De concurrentie is al één op één. de plug-in hybride auto's en Pure Electric bieden producten steeds meer interessante dag, als op het niveau van het gedrag, autonomie en zelfs prijs. hebben een elektrische auto vandaag heeft zo zijn voordelen. Bijvoorbeeld, vrijgesteld van betaald parkeren gereguleerde: Ze kunnen gratis parkeren in de groene en blauwe vierkanten Area Regulated Parkeerservice (SER) zonder beperking in de tijd. Ja, altijd met onderscheidende SER dat credits als "zero emission vehicle". ook kan de HOV rijstrook circuleren enkele bezetting in het voertuig en het onderscheidend nul uitlaatgassen zichtbaar. Ze zijn ook vrijgesteld van het betalen van registratiebelasting, terwijl in wegenbelasting hebben ze een bonus van 75 procent. En al snel zul je Circulaire met hen het meest beperkt verkeer gebieden gewalst tot stoten geen vervuilende gassen, ook bij andere fantipollution azen protocollen. In Madrid, bijvoorbeeld.

de steekbare elektrische en hybride auto Ook nu hebben ze prikkels voor het kopen. De steun onder het Plan movea afhankelijk van de elektrische actieradius van het voertuig: 2.700 € exclusief voor degenen die geen elektrische bereik meer dan 40 km en niet minder dan 15 km; 3.700 € voor mensen met een autonomie meer dan 40 km en ten hoogste 90 km; en 5.500 € voor voertuigen meer dan 90 km elektrische actieradius. Als na het kennen van alle voordelen die u voor een in aanmerking zouden komen plug-in elektrische of hybride auto, laten we zien het beste wat je kunt vandaag vinden in de markt en je kunt zien op de foto's.

Tot 30.000 euro

Volkswagen e-Up

de eerste elektrische voertuig Volkswagen, het e-Up is een favoriet voer elektrische auto's vanwege hun geringe omvang en beste prestaties: Tot 160 kilometer van elektrische bereik biedt met zijn 82 pk totale vermogen.

positief: Goede ruimte, comfortabele stoelen, behendige behandeling, veel hiaten, evenwichtige ophanging en een goed aanbod.

negatiefUw prijs voor een kleine auto en een beperkte ruimte voor de benen.

VW e-UpNissan Leaf

van Voorjaar 2012 Nissan aanbiedingen blad, puur elektrisch. lengte 4.45 meter, Het biedt maximaal vijf personen en is uitgerust met een accu van 24 of 30 kWh.

positiefEen compact model met goede ruimte en romp voldoende groot (355 liter). Het bereikt een bereik van 200 kilometer.

negatief: De kwaliteit van sommige materialen en een gemiddelde remkracht.

Renault
Zoe

de Renault Zoe Het is een utilitaire vierzitter, met een autonomie van 210 kilometer en een nieuwe variant R240, met een kleinere, maar even krachtige motor (88 pk) verhoogt oplopen tot meer dan 30 kilometer.

positiefWij zijn gekomen om 264 km met een enkele opladen, non-stop en zeer specifieke omstandigheden te bereiken, maar er zijn.

negatiefZij baseren zich op -Camaleón- laadstation en een bijzondere last, omdat niet in het thuisnetwerk aangesloten op elke conventionele stekker.

Tot 40.000 euro

Kia Soul EV

de eerste elektrische auto van Kia op basis van de Ziel. De motor produceert 111 pk, voor een autonomie van 212 kilometer en 145 km / u topsnelheid.

positief: Rustig en comfortabel met een zeer goed gebruikt en heeft een uitgebreide interieuruitrusting.

negatief: Met de batterij zich op de verdieping, biedt het een laadvermogen van 281 liter.

Kia Soul EVVolkswagen
e-Golf

een Volkswagen Golf in al zijn betekenis en een van de aantrekkelijker elektrische voor de werking. Het biedt een scala aan 190km en een vermogen gelijk aan 115 pk.

positief: Rolling verbluffende kwaliteit en maximale technologie. Het heeft twee drijvende manieren en vier de regeneratief remmen te regelen.

negatief: In vergelijking met andere elektrische auto's, het heeft een hoge aanschafprijs en slechts twee jaar garantie.

Volkswagen Golf GTE

de Volkswagen Golf Het is niet alleen beschikbaar als honderd procent elektrisch model, ook als een hybride plug GTE tot een snelheid van 130 km / h of 50 kilometer zuiver elektrische actieradius. Het heeft een gecombineerd vermogen van 204 pk.

positief: Agile handling en goede acceleratievermogen.

negatief: Little hoofdruimte op de achterbank en een koopprijs ook enigszins hoog.

Mitsubishi Outlander PHEV

de Mitsubishi Outlander hulpprogramma bastaard, de PHEV, features elektromotor op elke as, voor- en achterzijde van 82 hp per, naast een andere 121 pk benzine. Het heeft een elektrische bereik van 50 kilometer.

positiefZeer goede ruimte en een uitgebreide standaarduitrusting.

negatief: Touch besturing en veercomfort.

Tot 60.000 euro

Mercedes C 350 en

Na Klasse S, is al beschikbaar is Mercedes C-klasse hybride plug met een motor benzine 211 pk en 82 paarden stroom met een autonomie van 31 kilometer.

positief: Verfijnd, elegant, sportief, comfortabel en met een laag stroomverbruik.

negatiefGeen geluid harmonie viercilinder, hoge aanschafprijs en een autonomie die hoger zou kunnen zijn.

350e Mercedes CVolkswagen Passat GTE

Het concept van de plug-in hybride Golf, maar nu verplaatst naar VW Passat, maar met een krachtigere motor en elektrische bereik dat stijgt tot 50 kilometer. Het heeft een gezamenlijke capaciteit van 218 hp.

positief: Een grote plug-in hybride, met een zeer goede kwaliteit.

negatief: Hoge aanschafprijs, de stam verloor bijna 200 liter in vergelijking met benzine VW Passat.

Tot 80.000 euro

V60 D6 Plug-in Hybrid

de V60 D6 Plug-in Hybrid Het biedt een ongebruikelijke combinatie van een dieselmotor ander elektrisch in deze hybride plug. Goede sprinter, maar met een trunk teruggebracht tot 126 liter en een hoge aanschafprijs.

positief: Besparingen Diesel in de rijweg rijden, 50 kilometer puur elektrisch bereik en een goede algemene prestaties.

negatief: Kunstmatige brake vijf-cilinder dieselmotor en de hoge prijs.

Mercedes GLE 500 en 4MATIC

de GLE Mercedes 500 E 4MATIC is een concurrent voor de BMW X5 40e, maar met een V6-motor in plaats van een vier-cilinder, duurder maar ook veel sterker, met een betere rijprestaties. zuiver elektrische actieradius op een vergelijkbaar niveau: ongeveer 30 km voor deze plug-in hybride.

positief: High-class SUV, met zeer goede rijeigenschappen, veiligheid en een hoog comfort.

negatief: De batterij vermindert de bagageruimte 210 liter hoge prijs en beperkte elektrische bereik.

BMW X5
xDrive 40e

de BMW X5 hybride plug Het combineert een benzinemotor 2.0 245 pk met een elektrische motor 113, op een te verzekeren gecombineerde vermogen van 313 pk. ook verkrijgbaar zuiver elektrische bereik van ongeveer 31 km.

positief: Goede kwaliteit, goede multimedia en de integratie van de batterij voeding, met weinig beperking in de kofferbak.

negatief: Opschorting en motorgeluid onaangenaam.

Tesla Model S

salon Luxe honderd procent elektrisch met vier verschillende versies: 70D, S 85, S en S 85D P85D, met autonomie varieert tussen 442 en 502 kilometer, of achterwielaandrijving en talrijke hulpsystemen.

positief: Uniek concept van hoge elektrische bereik, atletische prestaties, sfeervol interieur en een lange garantie.

negatief: Kleine distributienetwerk, backspace en relatief zwakke verwarming.

Tesla Model SBoven 80.000 euro

Cayenne S E-Hybrid

de Porsche hybride aandrijving daar voor de grote SUV cayenne en saloon panamera. de elektrische bereik teruggebracht tot 30 kilometer vanwege hun omvang. Het is zwaarder dan diesel.

positief: Goede prestaties, goede ruimte en rijdynamiek.

negatief: High gewicht, aankoopprijs en extra's erg duur.

Panamera SE-Hybrid

de Panamera SE-Hybrid is een luxeberline met 36 kilometer van autonomie elektrisch, zeer dynamisch, een nog grotere uitdaging tijdens het vervoer meer ontspannen en met een verbruik georiënteerde rijden.

positiefZeer comfortabel, behendig, goede remmen, directe besturing en rijdynamiek.

negatief: Verwarde Interieur met een bord met veel knoppen, aankoopprijs en dure extra apparatuur.

BMW i8

de BMW i8 geen twijfel over bestaan ​​dat het de auto van de toekomst, plug-in hybride suggestieve en emotionele in hun manieren om te leiden. Ondanks de futuristische look, het is bijna een normaal en meest bruikbare auto. Het heeft een totaal vermogen van 362 pk.

positief: Een snelle auto, kan zeer snel gaan met gemak. Aanraking rem foutloos hybride.

negatiefEr is niet veel bagage. Onze unit, met een normale tank 3/4 vol en 9,9 l / 100 km gemiddeld verbruik, toonde een bereik van 320 km.

Alle plug-in elektrische en hybride auto markt

Tot 30.000 euro

100% vermogen autonomie

Peugeot iOn

150

Renault Zoe

240

Nissan Leaf

199

Citroen C-Zero

150

VW e-Up

160

Tot 40.000 euro

Kia Soul EV

212

VW Golf GTE

50

BMW i3

190

VW e-Golf

190

Mitsubishi Outlander PHEV

52

BMW 225xe

50

Tot 60.000 euro

Audi A3 Sportback e-tron

50

Mercedes B 250e

200

BMW 330e

35

Volkswagen Passat GTE

50

350e Mercedes C

31

Tot 80.000 euro

Volvo V60 D6 hybride

50

BMW X5 xDrive 40e

31

GLE Mercedes 500 E 4MATIC

30

Volvo XC90 T8 Twin Engine

43

Meer dan 80.000 euro

Porsche Cayenne E-Hybrid

36

Porsche Panamera E-Hybrid

36

Mercedes S 500E

33

Tesla Model S P90D

402

BMW i8

37

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Wat zijn de landen met de meeste elektrische auto's?

Elektrische omzet steeg 175%

5 Electric bestsellers in Spanje in 2015