Bent u geïnteresseerd in het daadwerkelijk kopen van een elektrische auto?

Is het rendabel om een ​​elektrische auto te kopen?Is het rendabel om een ​​elektrische auto te kopen?Is het rendabel om een ​​elektrische auto te kopen?Is het rendabel om een ​​elektrische auto te kopen?

Misschien op een gegeven moment heb je verhoogde de Het kopen van een elektrische auto en na het zien van de prijs, bent u de wens om verder te gaan hebben verwijderd. Is het rendabel om een ​​elektrische kopen? Maar bovenal, Wanneer zal de overname te compenseren? De hoge kosten van deze modellen, meer in vergelijking met de traditionele verbranding, is een barrière voor veel chauffeurs. En we hebben het hier over verschillen, zoals in het geval voor ons als voorbeeld We hebben een Renault Clio en Renault Zoe, van meer dan 10.000 euro van elkaar. Renault biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om de batterij, die de prijs aanzienlijk verlaagt huren, maar in ruil daarvoor zullen we een maandelijkse vergoeding te betalen voor het huren van het. Fee in de kortste gevallen is 69 euro en een jaarkilometrage van slechts 7.500 kilometer.

Natuurlijk, in gedachten houden dat op het moment van aankoop, zal de elektrische auto vrijgesteld van het betalen registratie belasting. Daarnaast is de lancering van Movea dagen geleden Plan, 5.500 euro subsidieert de aanschaf van een auto van dit type, waarop de hulp van de dealer moet worden toegevoegd.

Een eenmaal opgeslagen aankoopprijs, ze zijn meer voordelen die het saldo zal kantelen in het voordeel van elektrische auto's. De eerste, de kosten als gevolg van onderhoud. Voor een model met deze functies zult u minder bezoeken aan de workshop te maken. In tegenstelling tot verbrandingsmotoren, elektrische vereisen geen periodiek onderhoud. Met de elektrische auto dus de distributieriem, bougies, verversen, brandstoffilter, luchtfilter... De verschillen beginnen duidelijk te maken vanaf het tweede jaar van het voertuig, het doden van ongeveer honderd euro voor elektriciteit.

Wanneer het rendabel is om een ​​elektrische auto te kopenEen andere factor die duidelijk zal helpen, zelfs dingen uit tussen de twee technologie is de brandstofkosten. Met de juiste snelheid thuis, kunnen we de helft van de kosten van het redden elektriciteit. Dit kan worden vertaald in betaalt minder dan één euro per honderd kilometer, met meer dan zes euro gemiddeld zouden we moeten betalen om dezelfde kilometer te gaan met een dieselauto.

Afgezien van de vaste kosten in verband met onderhoud en brandstof, Ook in de dag tot dag zullen we andere manieren om het opslaan van de elektrische auto te vinden. Spreek de verbranding model je gedwongen wordt om betalen een maandelijks parkeerplaats, met elektrische kosten om te parkeren in de stad kan nul zijn, want het is vrijgesteld van het betalen van het parkeren in gebieden geregeld.

U kunt ook geïnteresseerd

- groen licht met de eerste baan voor elektrische trucks

- Voor- en nadelen van elektrische auto's

- BMW verkoopt al meer elektrische en hybride sport

- Hybride en elektrische auto's meer verkocht dit jaar tot nu toe