Ontdek de wereld van de caravan met CAMPER LIFE

Ontdek de wereld van de caravan met CAMPER LIFE

Het omvat huidige markt informatie campers, nieuws en trends, Travel and Tours buiten en de beste ideeën en tips om te genieten van deze bijzondere manier van reizen.

praktijk outdoor sporten vrije tijd, genieten van de natuur en het plezier van het reizen, zijn activiteiten elke dag voeg meer fans en gezinnen, onder andere, vereisen specifieke voertuigen die uw smaak en behoeften. Dit is waar komt in het universum van de camper en dus verschillende versies Camper en de verschillende configuraties van campers, auto's, samen met een gezonde manier, avontuurlijk, dynamisch, reiziger en sport leven, zijn de ware ziel en de essentie camper Life, een publicatie de deskundige handen van de uitgeversgroep Motorpress Iberische Hij bereikt de kiosken met zijn eerste levering.

Camper Het leven is een veelzijdige publicatie Het bevat nieuwe modellen op de markt komen, de functies en technische aspecten, nuttige tips en alle details die van invloed zijn op het gebied van wet- en regelgeving en reizen en de meest interessante routes, allemaal op zoek naar een alomvattende en geïntegreerde gezonde buitenleven concept. Een project dat gericht is op de hoogte zowel degenen die nieuwsgierig zijn naar deze vorm van reizen en beginnen te leven en denken in deze wereld, en degenen die al kilometer hebben achter hen.

Camper nummer 1 Het leven kan krijgen in kiosken en reguliere verkooppunten voor slechts 1,95 €.

U kunt ook geïnteresseerd

Autopista tijdschrift 2969: 10 geteste auto

Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis